Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Nepolisa
Gastarbeiter

Agencje które pomagają Polakom w Londynie

Postautor: Nepolisa » 27 sty 2009 23:54

Mam pytanie czy ktos zna Agencje w Londynie ktore pomagaj polaka w znalezieniu pracy?

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 28 sty 2009 00:03

..chyyyyba wiem o co chodzi autorowi postu... chyba... czy to jakis nowy rodzaj krzyzowki slownej?...
... ja rozumiec polska mowa napisana i gadana... jak sie dobrze skoncetuje...

Babcia Jadzia
Emigrant

Postautor: Babcia Jadzia » 28 sty 2009 00:34

Nepolisa - TY nie jestes jeszcze w Londynie, prawda?

darekzlondku pisze:..chyyyyba wiem o co chodzi autorowi postu... chyba... czy to jakis nowy rodzaj krzyzowki slownej?...

DarekMadrala - nie przekrecaj, czlowiek nie ma widocznie polskiej czcionki - wyobraz sobie ze na koncu tego "Polaka" jest "a" z ogonkiem....

Pewnie ze tak sie nie pisze i to jest blad jezykowy ale nie o to tu chodzi.

Madrujesz sie na innym watku tej samej osoby a los/mlotek z ciebie i tak wyszedl tutaj.

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 28 sty 2009 00:55

takajednaobca pisze:Nepolisa - TY nie jestes jeszcze w Londynie, prawda?

darekzlondku pisze:..chyyyyba wiem o co chodzi autorowi postu... chyba... czy to jakis nowy rodzaj krzyzowki slownej?...

DarekMadrala - nie przekrecaj, czlowiek nie ma widocznie polskiej czcionki - wyobraz sobie ze na koncu tego "Polaka" jest "a" z ogonkiem....

Pewnie ze tak sie nie pisze i to jest blad jezykowy ale nie o to tu chodzi.

Madrujesz sie na innym watku tej samej osoby a los/mlotek z ciebie i tak wyszedl tutaj.
...
...mowisz - brak polskiej czcionki... a mnie sie widzi ze ciut wiecej...
osobnik napisal jedno zdanie niepoprawne logicznie.. i co? mam byc bezgranicznie zobowiazany do udzielania info komus kogo stac tylko na jedno zdanie? moze poprostu wyslac mu czek z min. trzema zerami na koncu.. ten post jest warty rozwiniecia...
Ostatnio zmieniony 28 sty 2009 01:16 przez darekzlondku, łącznie zmieniany 1 raz.

Babcia Jadzia
Emigrant

Postautor: Babcia Jadzia » 28 sty 2009 01:12

Brak polskiej czcionki zeby porzadnie tego byka walnac :lol:

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 28 sty 2009 01:26

...
Ostatnio zmieniony 02 mar 2009 20:34 przez darekzlondku, łącznie zmieniany 1 raz.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 sty 2009 08:09

post napisany byl z pl ...

swoja droga fajnie sie "dzieciaki" bawicie - w jednym poscie dzialu praca atakuje babcia a darek broni (pytajacego/aca) a w drugim zamieniacie sie rolami :shock: rozdwojenie jazni :?: i zeby bylo smieszniej oba posty sa o to samo .........

Babcia Jadzia
Emigrant

Postautor: Babcia Jadzia » 28 sty 2009 08:47

Cicho Banita - Babcia na insomnie cierpi, Ciebie nie bylo to nie bylo sie z kim klocic....

:wink:

Dzieki za potwierdzenie ze post pisany z Polski - w takim razie moje linki w odpowiedzi na inny post byly jak najbardziej na miejscu.

Wróć do „Praca”