Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
myszka88
Gastarbeiter

Uwaga oszust - erotoman!

Postautor: myszka88 » 21 sty 2009 16:08

Uwaga oszust!!!!! Wczoraj zadzwonil do z prywatnego numeru chlopak o imieniu Patryk ( zakladajac ze to jego prawdziwe imie) oferujac prace przy sprzataniu flatow przy Earls Court za £8.50/h Podczas spotkania wyszlo na jaw, ze wzamian za znalezienie pracy oczekuje rewanzu. Chodzil o usluge seksualna ( powiedzail to wprost i tego oczekiwal) albo £150 w gotowce. Przestrzegamkazda osobe chcaca podjac ta prace. Unikajcie konaktu z tym panem. Jesli tylko miales/as podobna sytuacje napisz, pomozesz innym uniknac podobnych sytuacji. pozdrawaim :)

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 21 sty 2009 16:14

Ty na to nie poszłaś , ale na twoje miejsce jest setka innych kobiet więc jesli nie ty to koleś się nie martwi znajdzie za chwile inna która sie puści, ale POPIERAM ŻE TY TEGO NIE ZROBIŁAS.Masz klase i szanujesz sie takich osób więcej żeby było :)

myszka88
Gastarbeiter

Postautor: myszka88 » 21 sty 2009 16:38

koles byl poprostu zalosny... wiedzialm ze cos kreci i w sumie wydaje mi sie ze, nie tylko ja mu odmowilam , nie jestem pierwsza ani ostnia dziewczyna ktora tak postapi (mam nadzieje ) :(

Wróć do „Praca”