Strona 1 z 1
					
				Mała gastronomia (fast food) - jak zacząć (pozwolenia, itp.)
				: 19 sty 2009  15:03
				autor: aaaaaa6
				Po czterech latach w budownictwie zamierzam zajac sie sprzedaza fast-foodow z przyczepy cateringowej.O ile praktyczna strona wykonania dań nie jest dla mnie tajemnica to nie jestem pewien co do strony prawnej tego przedsiewziecia.Pytania moje to; 1.Gdzi i w jaki sposob zarejestrowac swoja dzialalnosc,2 jakie pozwolenia musze zdobyc,gdzie to sie robi i ile to kosztuje,3 do kogo udac sie w sprawie miejsca na postawienie przyczepy.Prosze rowniez o wazne rady wynikajace z waszego doswiadczenia dotyczace tego rodzaju dzialalnosci.Z gory dziekuje.
			 
			
					
				
				: 20 sty 2009  08:23
				autor: mich80
				Spodziewalem sie, ze po 1 z odcinkow Londynczykow zaroi sie od polskich zarc. Powodzenia
			 
			
					
				
				: 21 sty 2009  06:22
				autor: angik
				No i prawidlowo! Polska kuchnia jest swietna!  

 
			 
			
					
				
				: 24 sty 2009  21:53
				autor: aaaaaa6
				Zamierzam sprzedawac hot-dogi i hamburgery w ''angielskiej'' wersji czy ktos zna adresy hurtowni w ktorych moge zaopatrzyc sie w mrozone produkty jak i bulki
			 
			
					
				
				: 27 sty 2009  20:02
				autor: aaaaaa6
				czy nikt nie ma o tym pojecia? niewierze...
			 
			
					
				
				: 27 sty 2009  22:18
				autor: Babcia Jadzia
				AngiK pisze:No i prawidlowo! Polska kuchnia jest swietna!  

 
aaaaaa6 pisze:Zamierzam sprzedawac hot-dogi i hamburgery w ''angielskiej'' wersji czy ktos zna adresy hurtowni w ktorych moge zaopatrzyc sie w mrozone produkty jak i bulki
 
 
			 
			
					
				
				: 27 sty 2009  22:22
				autor: darekzlondku
				... jak sie ma pomysla sprzedawania "goracych psow " do kampanii prowadzonej w UK (od niedawana) odnosnie zdrowego odzywiania sie...?
			 
			
					
				
				: 28 sty 2009  06:01
				autor: angik
				Tak, zauwazylam, takajednaobca .No coz...szkoda  

 , ale i tak zycze powodzenia.