Postautor: jareckij69 » 18 gru 2008 22:31
Cóż widać że oszczerstwa mają ciąg dalszy długo szukałem tego ogłoszenia i jest znalazło się i co czytam ,że mój były pracodawca pisze cytuje "nieuczciwością tych pracowników którzy źle wykonując swoją prace narazili firmę na duże straty" Panie Bob bo widać nie wolno używać Imion i Nazwisk żarty Pan sobie robi na to ja sam sobie nie pozwolę aby ktokolwiek mnie obgadywał zwłaszcza osoba która jeszcze ze mną się nie rozliczyła i szkaluje ,że to ja napisałem ten post .Do dnia dzisiejszego ja i wiele innych osób jest nierozliczonych czy jest Pan w stanie zaprzeczyć chodziłem kilkakrotnie do Pana po pieniądze w deszczu i w biedzie prawdziwy człowiek potrafi się zachować w sytuacji i z pieniędzmi i bez nich a Pan jak ich nie było kręcił nas i piszę tu tylko prawdę można było załatwić inaczej sprawę po prostu powiedzieć skoro byliśmy tak nie rzetelnymi pracownikami dlaczego Pan do nas dzwonił abyśmy wracali do firmy ,kto za czasów Pana firmy brał benefity jasnowidz Pan jest i lepiej ten temat nie będę ruszał bo właśnie bo........ ,kto był zatrudniony na self-employed pytam ,nikt ja wyraziłem zgodę i nigdy nie byłem legalnie zatrudniony ani ja ani nikt w firmie a wiec kto tu kłamie my .Uważam, że większość pracowników wykonywała bardzo dobrze swoją prace a co za tym szło że Pan czegoś się dorobił i nie ukrywam przez 1 rok jak najbardziej był Pan rzetelnym pracodawcą i nie jednokrotnie pomagał na pewno mnie ale za dobrych czasów jak były pieniądze w/w przyszły złe czasy ponieważ było kilku pupilków, którzy nie musieli pracować tylko pić i firma upadła co było oczywiste a teraz czytam takie kłamstwa szyderstwa na tym form wstyd po prostu wstyd i powiem nie dziwie się osobie która napisała ten post bo biedę mieliśmy i to sporą nie tylko my ale i nasze rodziny ale nie ukrywam mogę tylko Panu podziękować i chyba nie tylko ja ,że tak nas Pan potraktował bo dzisiaj pracujemy razem i nie ukrywam mamy się dobrze Ba bardzo dobrze i staramy się chłopakom pomagać w pełni tego słowa znaczeniu a tak na marginesie to z tymi 10 latami firmy Pan przesadził :lol: teraz mogę powiedzieć i Pan wie tak to ja Jarek J. Mam nadzieje ,że tym cytatem zamykamy ten post Pozdrawiam Życzę powrotu do zdrowia .JJ.