enginee pisze:Nie mam własnych projektów, ale odbyłem staż w firmie IT, tyle że na innym stanowisku.
Jak to jest z juniorami? Duża konkurencja? Jest szansa że rekruterzy zadzwonią do mnie do Polski czy muszę byc tam na miejscu?
enginee pisze:To nie jest tak, że nic nie robilem. Na studiach mieliśmy projekt zespołowy, trwał 10 tygodni i efektem był działający produkt.
Ale jestem troche rozczarowany, tyle sie naczytałem o zarobkach, perspektywach rozwoju, itp itd a wy mówicie że bez doświadczenia nie ma szans. Chyba lepiej tam robić pierwsze kroki w zawodzie niż użerać sie w polskich korpo?
enginee pisze:To nie jest tak, że nic nie robilem. Na studiach mieliśmy projekt zespołowy, trwał 10 tygodni i efektem był działający produkt.
Ale jestem troche rozczarowany, tyle sie naczytałem o zarobkach, perspektywach rozwoju, itp itd a wy mówicie że bez doświadczenia nie ma szans. Chyba lepiej tam robić pierwsze kroki w zawodzie niż użerać sie w polskich korpo?
aina24 napisał:
zrobic jakis staz w tym samym czasie, portolio jakies jesli sie da
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 51 gości