Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Moniaa894
Gastarbeiter

Dodatkowa praca na niedziele?

Postautor: Moniaa894 » 30 cze 2013 16:53

Hej. Od jakiegoś czasu zastanawiam sie czy jest możliwość znalezienia w Londynie (właściwie w Londynie można wszystko, głupie pytanie ale mimo wszystko) pracy tylko i wyłącznie w niedziele? Postanowiłam zadać to pytanie bo może przychodzi Wam do głowy miejsce jakieś lub obilo sie wam cos o uszy? Mam prace full time od pon do soboty ale chciałam zarobić jakieś extra money mimo wszystko. Naprawdę będe wam wdzięczna za każda sugestie.
Pozdrawiam!

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 30 cze 2013 21:27

Chcesz pracowac 7 dni w tygodniu?

:shock:

Logiczniejsze chyba jest szukanie lepiej platnej pracy na 5 dni w tygodniu niz dodatkowej za grosze na 7 dni?

Usercostam
Rezydent

Re: Dodatkowa praca na niedziele?

Postautor: Usercostam » 02 lip 2013 12:08

Moniaa894 pisze:Hej. Od jakiegoś czasu zastanawiam sie czy jest możliwość znalezienia w Londynie (właściwie w Londynie można wszystko, głupie pytanie ale mimo wszystko) pracy tylko i wyłącznie w niedziele? Postanowiłam zadać to pytanie bo może przychodzi Wam do głowy miejsce jakieś lub obilo sie wam cos o uszy? Mam prace full time od pon do soboty ale chciałam zarobić jakieś extra money mimo wszystko. Naprawdę będe wam wdzięczna za każda sugestie.
Pozdrawiam!

Może zatrudnij się jako ksiądz? Jak masz wąsy, to powinni cię przyjąć bez problemu na konfesjonał.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 02 lip 2013 14:07

Musialaby jeszcze lubic male dzieci.

A tak powaznie to moze doradzicie dziewczynie to o co pytala zamiast sie madrzyc? :P

Sith
Emigrant

Postautor: Sith » 02 lip 2013 16:51

Mozesz tez sprobowac Ipsos MORI, jesli nie przeszkadza Ci dzwonienie po ludziach z ankietami - bardzo fajna firma z bardzo elastycznymi warunkami pracy (musisz bookowac sobie zmiany) - http://www.ipsos-mori.com/contactus/off ... tions.aspx - wlasciwie caly czas prowadza rekrutacje ze wzgledu na spory przemial pracownikow i ich dopasowywanie do zlecen / zmian.

Wróć do „Praca”