mala12345 pisze:serdecznie zapraszam do zainwestowania we wlasny biznes w Uk. prosze nie porownywac istniejacych tu mozliwosci do mozliwosci w Polsce. Zupelnie bez porownania. Obecnie pracuje 10 godzin tyg I zarabiam dodatkowo 500 f m-cznie. Moim marzeniem jest zrezygnowac z pracy etatowej I zajac sie w 100% swoim biznesem. serdecznie pomoge tym ktorzy maja podobne ambicje. Prosze o kontakt, to nic nie kosztuje a zyskac mozna wiele. lepiej jest byc szurnietym na punkcie wlasnego biznesu I rozwoju, niz leniwym dla swojej przyszlosci. Wszelka prezentacje firmy moge przeslac na maila a dla tych ktorzy sa z Wembley lub okolic, organizujemy prezentacje kazdego wtorku na Brent Cross. Rozwijajcie sie ludziska w UK, nie samym sprzataniem I nianczeniem czudzych dzieci czlowiek zyje . Pozdrawiam . Magda
blondynek pisze:mala12345 pisze:zarabiam dodatkowo 500 f m-cznie.
goral ma problemy z czytaniem
goraluk pisze:A jaki problem jest w założeniu firmy?
Wiadomo, że każda firma, nawet ta mikroskopijna będzie lepsza niż praca na etat.
Problem w tym, że ludzie się boją.
Zastanawia mnie twój post.
Piszesz, że pracujesz na etat i jednocześnie zarabiasz mając własny biznes dodatkowe 500 funtów tygodniowo... No nie wiem... Jak dla nie to lekko podejrzane. Ale w szczegóły się wdawać nie będę.
Tak czy inaczej własna firma to podstawa. Idealnie jak to będzie LTD.
Co bardziej leniwi mogą wykupić sobie taką firmę z całym pakietem za ok. 50 -100 funtów (zależy od pakietu). By uniknąć spraw rejestracyjnych, zakładania ksiąg itp.
tak ze za kilka lat moze nie bede musiala budzis sie rano by pracowac dla kogos, nazywa sie FOREVER.
blondynek pisze:mala12345 pisze: Firma ktora daje mi wolnosc finansowa I doprowadzi mnie na szczebel kariery , tak ze za kilka lat moze nie bede musiala budzis sie rano by pracowac dla kogos, nazywa sie FOREVER.
multi-level marketing of korz
siur to Ci da takie zabezpieczenie finansowe jak cholera![]()
jak znajdziesz ludzikow dzieki ktorym sie 'wepniesz' na ten nastepny szczebel
eh, dziewczyno...sa znacznie lepsze sposoby na rozwijanie sie i robienie kariery niz zajmowanie sie MLM
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 60 gości