ork pisze:Ja jadę, ale chyba nie do Londynu, za drogi na początek.
London at 25th, is the UK's most expensive city although it has fallen seven places from last year. Birmingham (133) has overtaken Aberdeen (144) and Glasgow (161). Belfast (165) remains the UK's least expensive city in the rankings.
goraluk pisze:ork pisze:Ja jadę, ale chyba nie do Londynu, za drogi na początek.
Za drogi? A gdzie taniej? Londyn de facto jest najtańszy.
Tanie paliwo, środki komunikacji masowej... a do tego pracy od cholery.
Co na tak zwanej prowincji zrobisz, owszem dom czy mieszkanie wynajmiesz taniej o.. 20% ale paliwo droższe, bilety najmniej 20-30% droższe niż w Londynie... o pracy już nie wspomnę.
Xen pisze:NO z moich doświadczeń z przed 9 -10 lat w UK był to lepszy wybór niż Londyn w którym metro kosztuje krocie tygodniowo , pokoje też cenny wysokie , lepsze jest Windsor piechotą możńa się poruszać z punktu A do B w 15 min
NoToCo pisze:U mnie w życiu pewnych jest też masę innych rzeczy, ale przykro mi, że w Twoim życiu jedynymi pewnymi rzeczami są upływający czas i zbliżający się koniec...
Tak wypowiada się tylko nieudacznik i pesymista.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 22 gości