Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
szantilas
Gastarbeiter

Duze magazyny, centra dystrybucyjne, praca na wozkach widl.

Postautor: szantilas » 08 lut 2013 10:11

Witam,

W Londynie jestem jakies 2 miesiace i obecnie pracuje w pralni, nie bardzo pasuje mi ta praca wiec postanowilem zdobyc nowe kwalifikacje i zrobilem sobie licencje na counterbalance, reach truck i PPT. Czy ktos z was mieszkajacych tudluzej zna miejsca miejsca w ktorych moglbym poszukac pracy, chodzi mi o duze magazyny i centra dystrybucyjne. Dodam ze mieszkam w zach. Londynie i bardziej by mi pasowala praca tutaj ale to nie jest warunek konieczny.

ODINN

Postautor: ODINN » 08 lut 2013 10:48

jobcentre nie ma?
malo agencji pracy, jezeli jobcentre nie pasuje...?

szantilas
Gastarbeiter

Postautor: szantilas » 08 lut 2013 10:54

Wiem ze sa agencje i jest jobcenter, ale z mojego doswiadczenia w poszukiwaniu pracy wysylanie CV jest na ogol malo produktywne, wole isc do danej firmy i porozmawiac z zywym czlowiekiem, moze akurat uda mi sie sotkac z kims z HR i zrobic dobre wrazenie. Poza tym nie musze nikomu mowic jaki stosunek do pracownika maja agencje.

amfios
Gastarbeiter

Postautor: amfios » 08 lut 2013 14:39

Tylko czy w HR będą mieli ochotę z tobą rozmawiać ? Masz tylko certyfikat na prosty wózek nie masz potwierdzonego doświadczenia ani certyfikatów dzięki którym mógłbyś pracować na lotnisku Heathrow
Jedyna rada to przeprowadzka poza Londyn
W porcie w Bristolu poszukują operatorów wózków do portu handlowego. Zdzwoń do gap personnel 0117 934 6534 i nakłam że mieszkasz juz tam
8)
Mogą cięspytać czy masz auto by dojeżdżać do portu

ODINN

Postautor: ODINN » 08 lut 2013 14:49

szantilas pisze:Wiem ze sa agencje i jest jobcenter, ale z mojego doswiadczenia w poszukiwaniu pracy wysylanie CV jest na ogol malo produktywne, wole isc do danej firmy i porozmawiac z zywym czlowiekiem, moze akurat uda mi sie sotkac z kims z HR i zrobic dobre wrazenie. Poza tym nie musze nikomu mowic jaki stosunek do pracownika maja agencje.

bojowe podejscie... wpadasz do biura miedzy kolnierzyki, i mowisz ze chcesz prace na widlakach... hoho.

CV to podstawa, jak twoje jest malo produktywne, to je zmien...

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 26 mar 2013 23:37

szantilas pisze:Wiem ze sa agencje i jest jobcenter, ale z mojego doswiadczenia w poszukiwaniu pracy wysylanie CV jest na ogol malo produktywne, wole isc do danej firmy i porozmawiac z zywym czlowiekiem, moze akurat uda mi sie sotkac z kims z HR i zrobic dobre wrazenie. Poza tym nie musze nikomu mowic jaki stosunek do pracownika maja agencje.

jak to przeczytalam to jakos sobie trupy w job centre i agencjach przy biurkach wyobrazilam :? :x

EiTKrol
Emigrant

Postautor: EiTKrol » 27 mar 2013 12:25

Park Royal - zachodni Londyn...

Wróć do „Praca”