Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
kollopl20
Gastarbeiter

Praca - zapłace

Postautor: kollopl20 » 14 paź 2012 09:10

Witam,
Planuje wyjazd do Londynu na przełomie października/ listopada. Szukam pracy na magazynie/ w budownictwie / a nawet na początek praca na zmywku interesowała by mnie ( chodzi o to abym mógł spokojnie tam szukać pracy nie zważając na koszty). Za pomoc w znalezieniu pracy i mieszkania jestem w stanie zapłacić ( procentowo przez miesiąc, dwa). Mam 20 lat, doświadczenie przy pracach budowlanych (niestety nieudokumentowane jak to w Polsce) wykształcenie średnie z maturą, i dobrze komunikatywny angielski.

Szukam również osób które planują wyjazd w najbliższym czasie do Londynu bo wiadomo większa paczka raźniej.
Jeśli ma ktoś jakieś porady oferty proszę o kontakt na pw albo skype (radkolek23)
Pozdrawiam

kapota
Gastarbeiter

Postautor: kapota » 14 paź 2012 09:51

hej . Włąsciwie ja też ostatnimi czasy zastanawiałam sie nad przeniesieniem do londynu. Tylko to ok za miesiąc. Jezeli nadal masz takie plany to odezwij sie . Moje gg 4539668 ( niestety nie mam skypa)
pozdro
Megi

Wróć do „Praca”