Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
iwonka25222
Gastarbeiter

Chce wyjechać do londynu

Postautor: iwonka25222 » 25 cze 2012 12:00

Witam bardzo zależy mi wyjechać do pracy do londynu jestem pracowita i pracy sie nie boje czy ktoś może mi pomóc bardzo proszę bo wszyscy znajomi którzy wyjechali wypieli sie dupą jak by im było szkoda komuś coś załatwić interesuje mnie sprzatanie , produkcja cokolwiek na poczatek co nie wymaga dobrej znajomosci jężyka . pozdrawiam

Katerina06
Gastarbeiter

Re: Chce wyjechać do londynu

Postautor: Katerina06 » 26 cze 2012 23:00

iwonka25222 pisze:Witam bardzo zależy mi wyjechać do pracy do londynu jestem pracowita i pracy sie nie boje czy ktoś może mi pomóc bardzo proszę bo wszyscy znajomi którzy wyjechali wypieli sie dupą jak by im było szkoda komuś coś załatwić interesuje mnie sprzatanie , produkcja cokolwiek na poczatek co nie wymaga dobrej znajomosci jężyka . pozdrawiam

Szukaj pracy na londynku + napisz ogłoszenie,że szukasz pracy również na tej stronie. Może ktoś się odezwie. Na pomoc w dzisiejszych czasach nie licz. Umiesz liczyć,licz na siebie.

Starababa
Gastarbeiter

Re: Chce wyjechać do londynu

Postautor: Starababa » 27 cze 2012 09:02

iwonka25222 pisze:wszyscy znajomi którzy wyjechali wypieli sie dupą jak by im było szkoda komuś coś załatwić

a nie przyszlo ci do glowy ze sami maja ciezko i nie sa w stanie niczego komus "zalatwic"?

:roll:

Wróć do „Praca”