Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
bananowyjoe
Gastarbeiter

Postautor: bananowyjoe » 14 kwie 2013 21:28

a to kafelki się jeszcze układa? bo zedaje mi się że z Kafli to sie 20 lat temu piece stawiało. Teraz to chyba jest glazura-terakota-gres no ale jaki szef takie nazwy^^

sruba89
Gastarbeiter

Postautor: sruba89 » 14 kwie 2013 22:34

grzesio24 masz racje tylko najgorzej że sami do takich stawek doprowadzamy jak juz wczesniej bylo wspomniane

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 14 kwie 2013 23:33

Jest jeszcze jeden problem. Polacy nie potrafią iść na kompromisy. Albo robią za minimalną albo żądają stawek z księżyca.

sruba89
Gastarbeiter

Postautor: sruba89 » 15 kwie 2013 11:52

goraluk pisze:Jest jeszcze jeden problem. Polacy nie potrafią iść na kompromisy. Albo robią za minimalną albo żądają stawek z księżyca.

Wpierw wymagania z ksiezyca.... a potem jak zawsze zgoda na minimalna stawke ;p

Ellis
Gastarbeiter

Re: Śmiech

Postautor: Ellis » 16 kwie 2013 11:45

sruba89 pisze:Witam. Wszyscy Ci pseudo pracodawcy co szukają budowlańca który posiada:
1-doświadczenie minimum 5 lat
2-własne ubranie robocze (mowa o kasku kamizelce itp)
3-koniecznie samochód
4-własne narzędzia
5-zna się na wszystkim (dosłownie)
Tak naprawde śmiać mi się chce z takich ogłoszeń. Wymagają niewiadomo ile a oferują 6 na godzine. a Kto mi zapłaci za zniszczone narzędzia? Po drugie gdybym miał własne narzędzia wolałbym szukać samemu gdzieś robić za większe pieniądze a nie dawać sie wycyckać leniom którzy tylko szukają jakby na kim zarobić. Zamiast pomagać sobie nawzajem to tylko robią pod górkę. Ja na przyklad mam spore doświadczenie w tej branży gdyż pracuję już od ponad 7 lat. ale jest mi ciężko znależć dobrego pracodawce bo wszyscy maja jakieś wymagania nie wiadomo z kąd.Masakra

Pracodawcy zazwyczaj szukaja osob self-employed, stad te wymagania.

Wróć do „Praca”