) itd.
 ) itd.

No i jak @starababa napisała - spróbuj używać kropek i przecinków, nawet ze smartfona, bo bardzo ciężko się ciebie czyta
 No i jak @starababa napisała - spróbuj używać kropek i przecinków, nawet ze smartfona, bo bardzo ciężko się ciebie czyta  
 Nie wiem czy masz rację, zakładam, że prawdopodobnie tak wnioskując z faktu, że ty masz doświadczenie w branży, która jest tematem dyskusji. Ale nie mogę ot tak powiedzieć "ten ma rację, a tamten nie", bo ja o branży budowlanej nie mam absolutnie zielonego pojęcia. Stając po czyjejkolwiek stronie będę kolejną osobą sugerującą, która opinia jest właściwa, a to by oznaczało, że sam bym się przyczynił albo do pomocy komuś ( to akurat pozytywna strona ), albo do wprowadzenia w błąd, a tego nie chcę. Ważne, że ty sam wiesz, kto ma rację, a reszta tak jak napisałem - w rękach autora wątku, on musi odfiltrować wypowiedzi i dojść do swoich wniosków, nie my
 Nie wiem czy masz rację, zakładam, że prawdopodobnie tak wnioskując z faktu, że ty masz doświadczenie w branży, która jest tematem dyskusji. Ale nie mogę ot tak powiedzieć "ten ma rację, a tamten nie", bo ja o branży budowlanej nie mam absolutnie zielonego pojęcia. Stając po czyjejkolwiek stronie będę kolejną osobą sugerującą, która opinia jest właściwa, a to by oznaczało, że sam bym się przyczynił albo do pomocy komuś ( to akurat pozytywna strona ), albo do wprowadzenia w błąd, a tego nie chcę. Ważne, że ty sam wiesz, kto ma rację, a reszta tak jak napisałem - w rękach autora wątku, on musi odfiltrować wypowiedzi i dojść do swoich wniosków, nie my 
paletaBarw pisze:Ostatecznie z dyskusji wynika, że 21-letni chłopak bez średniego wykształcenia może pracować tylko na budowie, a nie do końca jest to prawda. Jeśli tylko w miarę dobrze zna się język (wystarczy w stopniu minimalnie komunikatywnym, bo reszty siłą rzeczy nauczysz się na bieżąco w pracy), masz szansę znaleźć pracę w różnych branżach. Wiadomo, że będzie to praca fizyczna a nie accounting services, ale poza budowami są jeszcze knajpy, magazyny, chłodnie, i dużo innych miejsc, gdzie wyższe czy średnie wykształcenie nikomu się raczej nie przyda. Warto też pomyśleć o zainwestowaniu w zrobienie tam prawka, bo to zwiększa znacznie szanse na zatrudnienie!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 22 gości