Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs

Czy Wy również głosujecie na Jarosława Kaczynskiego w II turze?

Czas głosowania minął 01 lip 2010 13:17

Tak
3
50%
Nie
3
50%

Liczba głosów: 6

Cthru
Gastarbeiter

Postautor: Cthru » 24 cze 2010 14:26

blondynek pisze:
Cthru pisze:Ja kotku mam TVN turbo, chyba nie wiesz, ze tutaj takze da sie odbierac Cyfrowe Platformy Telewizyjne? Namawiam goraco do załozenia sobie takowej- umilisz sobie czas, zamiast zatruwac go forumowiczom swoimi zlosliwymi ripostami. Milego dnia, a ja czekam na jakies sensowne odpowiedzi.

lol

pewnie do polskiego lekarza tez chodzisz? :lol:

Jak zdazylam zauwazyc, twierdzisz ze na pana Jaroslawa glosuja wsioki i pólinteligenci- bierze sie to z niewiedzy, a niewiedza owa wynika z nieogladania polskiej telewizji. Skoro uwazasz ze na Jarka glosuja polinteligenici, to Ci ktorzy na niego nie głosują to też pół...ale półgłowki. PA

banita
Rezydent

Postautor: banita » 24 cze 2010 14:36

ciebie stac na cyfrowe platformy telewizyjne za granica a matka z siostra glodem w polsce przymieraja

forumowiczow zatrowam w czasie pracy wiec musieliby mi na strozowce cyfrowy polsat zalozyc

Cthru
Gastarbeiter

Postautor: Cthru » 25 cze 2010 07:33

Tak... wlasnie pokazujesz, jaka czesc spoleczenstwa glosuje na "normalnych"- plujaca jadem, obrazająca zdanie i rozumowanie innych ludzi, wmawiajaca za wszelka cene swoja dyktature... PO...paprance i wasza cała family.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 25 cze 2010 08:55

A ty wlasnie pokazalas ze ekektorat pisu to zlodzieje kompletnie nie dbajacy o rodzine

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 29 cze 2010 13:40

Cthru pisze:Bede zamieszczala takie i podobne ankiety wszedzie, poniewaz to moj obywatelski obowiazek- sklaniac ludzi do wlasciwego wyboru. Fajnie by bylo jakby ktos w koncu odpowiedzial na moje pytanie. Pisze "ktos" poniewaz widze, ze Ty napewno nie jestes w temacie. Zielony jestes i tyle wiec daruj sobie.

tak sie madrzysz,wszystko wiesz, wiedziales(las) jak ankiete sporzadzic, a nie umiesz sobie odp na takie proste pytanie znalezc w necie:roll:

benefity nie jest juz tak latwo dostac, od mojej znajomej wymagali dokumenty potwierdzajace, ze mieszka i pracuje w uk 3 lata, no i niestety nie dostala, bo jest tu niecale 1,5..

dali ci prosta odp nie dostanie i prawde ci powiedzieli co sie zloscisz :roll: konsultantka Avon to zadna praca, tez jestem nia od 6 lat i to tak jak hobby nie praca, a jasniej... nie dostaje pejslipow i nie odprowadzam z tego podatku, pomysl o czyms innym raczej..

Wróć do „Praca”