CCJ czyli County court judgment nakaz zaplaty...
Czytalem i czytam dalej-zwroc uwage ze pisza
Tylko i wyłącznie powyższy zapis w umowie pozwoli na dokonanie wpisu do bazy danych dłużników.
JA NIŻEJ PODPISANY WYRAŻAM ZGODĘ NA WPISANIE DANYCH DOTYCZĄCYCH MOJEJ OSOBY DO BAZY DŁUŻNIKÓW ZRDA.CO.UK, TYLKO I WYŁĄCZNIE W PRZYPADKU NIEUREGULOWANIA ZOBOWIĄZAŃ WYNIKAJĄCYCH Z NINIEJSZEJ UMOWY, A WSZCZEGÓLNOŚCI: CZYNSZU ORAZ NALEŻNOŚCI ZA MEDIA.
JA NIŻEJ PODPISANY WYRAŻAM ZGODĘ NA WPISANIE DANYCH DOTYCZĄCYCH MOJEJ OSOBY DO BAZY DŁUŻNIKÓW ZRDA.CO.UK, TYLKO I WYŁĄCZNIE W PRZYPADKU NIEUREGULOWANIA ZOBOWIĄZAŃ WYNIKAJĄCYCH Z NINIEJSZEJ UMOWY
JA NIŻEJ PODPISANY WYRAŻAM ZGODĘ NA WPISANIE DANYCH DOTYCZĄCYCH MOJEJ OSOBY DO BAZY DŁUŻNIKÓW ZRDA.CO.UK, TYLKO I WYŁĄCZNIE W PRZYPADKU NIEUREGULOWANIA ZOBOWIĄZAŃ WYNIKAJĄCYCH Z NINIEJSZEJ FAKTURY
ja akurat czytam Polska strone bo nie ktore slownictwo angielskie tj zagadka
VERY IMPORTANT Information concerning a possibility of entering personal data in to ZRDA database:
To add a person to out database, it is necessary to obtain his/her written consent.
In order to do so, we request that all businesses and private landlords include the following clause in their contracts and tenancy agreements, which will allow them a legal right to pass on the debtors information to the ZDRA database:
I, THE UNDERSIGNED, HEREBY, GIVE MY CONSENT TO ENTER PERSONAL DATA CONCERNING MY PERSON IN THE DATABASE OF WWW.ZRDA.CO.UK ONLY AND SOLELY IN CASE OF FAILURE TO PAY ALL THE AMOUNTS DUE UNDER THIS AGREEMENT, ESPECIALLY, THE RENT AND UTILITIES.
I, THE UNDERSIGNED, HEREBY, GIVE MY CONSENT TO ENTER PERSONAL DATA CONCERNING MY PERSON IN THE DATABASE OF WWW.ZRDA.CO.UK ONLY AND SOLELY IN CASE OF FAILURE TO PAY ALL THE AMOUNTS DUE UNDER THIS AGREEMENT.
I, THE UNDERSIGNED, HEREBY, GIVE MY CONSENT TO ENTER PERSONAL DATA CONCERNING MY PERSON IN THE DATABASE OF WWW.ZRDA.CO.UK ONLY AND SOLELY IN CASE OF FAILURE TO PAY ALL THE AMOUNTS DUE UNDER THIS INVOICE.
A tu lokalnym jezykiem....Mitcham czyli Londyn..
Lamia prawo piszac ze to musi byc w umowach podpisane wlasnorecznie przez strone??
Nie stoje za Nimi - chociaz skorzystalem z ich oferty i dostalem 2 sprawdzenia za 9.99 i 1 osoba byla na liscie wiec juz wiem ze nie bede z Nia wspolpracowal lub zabezpiecze sie na max!!
Dzwonilem do znajomego ktory pracuje w councilu i powiedzial mi ze jezeli strona wyrazila zgoda na umieszczenie w takiej bazie to jest wszystko ok-nikt nie lamie prawa...
znasz inne mozliwosci sprawdzenia Pana Kowalskiego??
A tak na nawiasie-slyszalem wiele razy ze ludzie ladowali na czarnych listach UK za nie zaplacony telefon,gaz,prad czy inne male pie... bez nakazow sadowych wiec jak to mozliwe??
Widzialem tez wiele razy listy z firmy DEBT na Nasze nazwiska , one maja nakazy sadowe??
dosyc ciekawy temat sie teraz zrobil...
miales z Nimi jakis kontakt bo widze ze jestes na MAX nastawiony wrogo do nich...to ze podpierdzielaja agencje Naszych rodakow to powiem Ci szczerze ze sam bym ich spakowal i wyslal na CZARNY LAD bo Nam bardzo psuja reputacje juz nie wspominajac o mojej branzy budowlanej gdzie non stop slysze o geniuszach a Angole maja nadal w pamieci z 2000 roku ze Nasza paca to bardzo wysoka jakosc wykonania!!Dzis niestety sie to zmienilo