Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
kwq
Gastarbeiter

Lokalizacja / polskie agencje pracy / zachodni Londyn

Postautor: kwq » 17 paź 2013 17:57

Witam,
Moze mi ktos pomoc i podac lokalizacje polecanych polskich agencji posrednictwa pracy w zachodnim Londynie, lub okolicy?
Z gory dziekuje za pomoc, czas i cierpliwosc,
KwQ

kwq
Gastarbeiter

Postautor: kwq » 19 paź 2013 13:53

Ewentualnie prosze o namiary agencji w w/w rejonie gdzie mozna porozumiec sie po Polsku.

bombastik
Emigrant

Postautor: bombastik » 19 paź 2013 17:51

Sam kilka razy podawalem takie agencje, nie chce mi sie robic tego ponownie, wystarczy troche poszukac. Co do jezyka, jak masz isc do pracy w angielskiej firmie jesli szukasz agencji gdzie mozna porozumiec sie po polsku?
Nawet w takiej agencji trzeba wypelnic jakies tam testy, totalnie latwe, ale bez jezyka moga okazac sie przeszkoda nie do przebycia...

kwq
Gastarbeiter

Postautor: kwq » 21 paź 2013 14:33

Nigdzie nie napisalem, ze chce isc do pracy w angielskiej firmie, aczkolwiek faktycznie - chce. Jezyk znam, ale watpie, ze moje umiejetnosci lingwistyczne pozwola mi na swobodna rozmowe w agencji pracy ;) Btw. spis agencji faktycznie podawales, aczkolwiek podales dwie agencje, w ktorych nie wiadomo czy sie dogadam w ojczystym jezyku.

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 21 paź 2013 14:51

kwq pisze:Nigdzie nie napisalem, ze chce isc do pracy w angielskiej firmie, .

tak jakos ludzie zalozyli ze bedac w UK bedziesz w angielskiej formie szukac pracy - no co za banda kretynow nie?

:roll:

kwq
Gastarbeiter

Postautor: kwq » 21 paź 2013 16:35

Niezbadane sa wyroki boskie

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 21 paź 2013 22:45

kwq pisze:Jezyk znam, ale watpie, ze moje umiejetnosci lingwistyczne pozwola mi na swobodna rozmowe w agencji pracy ;) .

oo to ja w takim razie znam japonski, hiszpanski,o ogladalem ostatnio jakis serial z Brazylii to i portugalki znam

kwq
Gastarbeiter

Postautor: kwq » 21 paź 2013 22:54

Daj autograf (a tak na powaznie, skoro nie masz zadnej konstruktywnej odpowiedzina na temat zalozony przeze mnie to nie wiem w jakim celu napisales ten komentarz. Elokwencja sie nie popisales,c ieta riposta tez nie, takze lepiej zakoncze rozmowe z toba, bo szkoda mi czasu (ktorego ci zazdroszcze) na jalowe dyskusje :wink: ).

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 22 paź 2013 11:38

Zamiast filozofowac lepiej po prostu napisac prawde w stylu :
Szukam polskiej agencji bo kiepsko u mnie z jezykiem . I tyle.. a nie robic z siebie ..... " jezyk znam" . Jak znasz to nie miaucz i tyle. Idz do normalnej agencji i zloz aplikacje.
Notabene jesli wiesz ze nie dasz sobie samodzielnie rady w agencji jezyka to po pierwsze nie znasz jezyka .. a po drugie nie umiesz sobie radzic z prostymi problemami . Czyli jestes po prostu nieudacznikiem.
Bo wystaczylo w wielkiej "swiatlej erudycji i elokwencji" poprosic kogos ze znajomych albo nawet forumowiczow o pomoc w tlumaczeniu w agencji pracy. To tylko 20 minut z zycia...

Wróć do „Praca”