user15224 pisze:Ja powiem tak, tu jest podobnie jak w Polsce, fachowiec od wszystkiego: budowlaniec, hydraulik, elektryk i jeszcze nie wiadomo co. Dlatego uważam, że tu nie ma dobrych fachowców. Fachowcy to są w Reichu albo USA, tam każdy się specjalizuje i jest dobry w tym co robi. Ja już widziałem instalacje elektryczne i hydrauliczne robione przez takich fachowców, że głowa boli. A ogólnie to Angole są kiepskimi fachowcami co widać po wiecznie psujących się kotłach CO, cieknących rurach i niedokręconych przewodach w rozdzielniach. A w tym ich cudownym metrze to szczury kable ciągle żrą a te ich kable to w Polsce by inspktor kazał na złom wywalić. Ogólnie zima i średniowiecze, gdyby nie to, że tu robota i jakać kasa jest to w życiu bym tu nie był.
blondynek pisze:ork pisze:A może hydraulika nie potrzebujecie?
tych firm jest kilkaset w UK - w zaleznosci od regionu
najwieksze operujace na terenie Londynu
Morrisons
Pinnacle
Kier Group
Balfour Beatty
Wates
Vinci
Apollo
Higgins
Osborne
popatzr na ich strony - czasem maja listy wakatow w orznych rejonach UK na rozne prace; czasem zatrudniaja bezposrednio, a czasem maja inne firmy podwykonawcze ktore najmuja ludzi bezposrednio
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 62 gości