Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
slomczak
Gastarbeiter

Postautor: slomczak » 12 kwie 2013 20:12

Chodzilo bardziej o posrednika pracy ktory mnie tutaj siagnal i oszukiwal ;p Aczkolwiek na dzien dzisiejszy jestem jeszcze w holandii, a moja sytuacja ulegla nieco zmianie, bo dorwalem super prace z mozliwoscia o kontrakt :D A bylo ciezko juz, ale sie udalo :) Jednak z Londynu jakos rezygnowac szkoda by mi bylo i jak cos pojdzie nie tak, to napewno bede chcial sie tam przeniesc. A Tobie Gosiu dziekuje bardzo za zainteresowanie sie mna i checia udzielenia pomocy, choc troszke pozno ;p Gdyby ta odpowiedz padla w lutym-marcu z pewnoscia bym skorzystal i teraz probowal ukladac sobie zycie w Londynie. Sposrod tylu forumowiczow, jestes zlota dziewczyna =]

rolmopsik

Postautor: rolmopsik » 13 kwie 2013 00:30

malgorzatad2013 pisze:Niedowiary a co ty dzisiaj robisz? Niemasz dzis po kim pojezdzic na innych tematach?

Nie - akurat jestes jedynym obiektem z brakiem zwojów mózgowych :lol:

Wróć do „Praca”