Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Piotrr26
Gastarbeiter

Praca Mechanik/Blacharz samochodowy w Londynie

Postautor: Piotrr26 » 19 mar 2013 22:25

Witam serdecznie forumowiczów, chciałbym uzyskać informacje jak wygląda znalezienie pracy jako pomoc mechanika/blacharza samochodowego w Londynie? Czy trudno zdobyć taką prace ? Czy są warsztaty Polskie ? Jak wygląda wynagrodzenie godzinowe/tygodniowe? Myślę nad wyjazdem do Londynu i szukam informacji. Z góry dziękuje i proszę o informacje.

Pozdrawiam.

Starababa
Gastarbeiter

Re: Praca Mechanik/Blacharz samochodowy w Londynie

Postautor: Starababa » 19 mar 2013 23:19

Piotrr26 pisze:Witam serdecznie forumowiczów, chciałbym uzyskać informacje jak wygląda znalezienie pracy jako pomoc mechanika/blacharza samochodowego w Londynie? Czy trudno zdobyć taką prace ? Czy są warsztaty Polskie ? Jak wygląda wynagrodzenie godzinowe/tygodniowe? Myślę nad wyjazdem do Londynu i szukam informacji. Z góry dziękuje i proszę o informacje.

Pozdrawiam.

jak wyglada Twoja znajomosc jezyka?

Piotrr26
Gastarbeiter

Postautor: Piotrr26 » 20 mar 2013 09:22

Komunikatywnie w mowie i piśmie, z tego co czytałem pracodawcy wymagają swojej szafki z narzędziami - na starcie chciałbym ominąć ten wydatek.

Wróć do „Praca”