daro43 pisze:Slomczak nie pisz i sie tu nie zwierzaj tu rzadzi pare osob co im sie wydaje ze trzesa calym londynem, Emigrantka rozdaje pochwaly jak glupia za glupie wpisy jej pochlebcom.Zacietwierzona baba.Szkoda ze mam mieszkanie akurat na dwie osoby nie mieszkam sam. nie mam pokoju osobnego wiec ja nie pomoge pomoc, widac albo ktos sytuacji nie rozumie albo od razu Cie skresla nawet Cie nie znajac.Paskudna dzicz polska.Kto sie chelpi swoim sukcesem i nie chce pomoc innemu blizniemu, niech bedzie potepionym.Burzuazja za dyche.Wstyd (polaczki)
amfios pisze:Już nie żyłuj - wczesniej jak pracowaleś w Londynie to szukałeś pokoju blisko pracy abyś mógł chodzić do niej na piechotę mimo iz dorabiałeś sobie sprzedając marlboro po 40 Ł
A teraz chcesz żeby ktoś przyjąć cię nieznajomego do swego domu i zostawiał cię w nim na cały dzień
Rolmopsik pisze:
I daj sobie spokój z wyzywaniem Polaków - bo to bardzo dumny i porządny naród.....
clon2goraluk pisze:Rolmopsik pisze:
I daj sobie spokój z wyzywaniem Polaków - bo to bardzo dumny i porządny naród.....
Dumnuy to może i jest ale durny... i to na potęgę a czy porządny? Cóż, zobacz, w samej Polsce masz raj dla wszelkiej maści złodziei i krętaczy, w samym Londynie... ba na Londynku.,net ogłaszają się oszuści Polacy! O transporcie nie wspomnę jak rewidują paczki i wyciągają co cenniejsze... To jest porządny naród?
Polacy mają jedna paskudną cechę: są kłamcami!
malgorzatad2013 pisze:No dobra Slomczak nie bede slodzic jakos niechce mi sie wierzyc ze w Holandi niema dla ciebie pracy bo wiele tamtejszych zakladow zatrudnia ludzi z zaznaczeniem ze musza sie zmiescic w przedziale wiekowym 21-24 lat. Moge ci pomoc z noclegiem na pare dni, w Londynie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 63 gości