grabek74 pisze:Witam i pozdrawiam wszystkich,którzy to czytają.
Mam na imię Jacek,38 lat,mieszkam w Tarnowie.Co się tu dzieje pewnie wiecie od rodziny i znajomych,którzy zostali w Polsce.
Dlatego mam prośbę do poważnych ludzi mieszkających w UK.
A na pewno tacy jeszcze są na tym świecie i znalazłby się ktoś,kto mógłby mi pomóc w wyjezdzie, znalezieniu jakiejkolwiek pracy i jakiegoś pokoiku na start.
Sytuacja moja wygląda tak:
-zaczynam tonąć w długach (dlatego muszę wyjechać),
-nie znam języka (uczyli mnie rosyjskiego),
-w Polsce pracowałem na budowie,w tartaku,firmie sprzątającej,obecnie w magazynie,
-mam żonę na zasiłku wychowawczym,3 dzieci 11,7 i 1 roczek,którym nie chcę już mówić że nie mam na nic pieniędzy.
Tam " u Was" na pewno są Polacy,którzy mają swoje firmy i mogliby zatrudnić kogoś całkiem zielonego jak ja i przez jakiś czas dać szansę na usamodzielnienie się, a w przyszłości sciągniecie rodziny.
Z góry dziękuję za przeczytanie i pomoc.Jeszcze raz pozdrawiam.
daro43 pisze:Goraluk latwo sie mowi na odleglosc,poczekaj 3 miesiace,Facet tonie w dlugach moze za tydzien lub dwa komornik do drzwi zapuka,a Ty mu karzesz czekac.Zamiast cos konkretnego poradzic to go dolujesz.Siedzisz w fotelu popijasz browka i kup sobie moze Ty ale playboya.
daro43 pisze:Nikt tu, a przedewszystkim autor postu zapewne nie zyczy sobie Twoich i Twojej kolezanki ironicznych wpisow na temat nie zwiazany z dana sytuacja.Po co zasmiecacie we dwie wszedzie komus tematy?Rolmopsik z ktorego forum Cie wywalili?Chcesz sie odnosic do tematu, czy zajmujesz sie klaunowaniem i Ci sie taki przyjety styl na londynku podoba,obciach i drwiny robicie po co tu zajmujesz sie Goralukiem?Chyba cos Ci sie pomerdalo w tej starej glowie nie sadzisz klakierko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 74 gości