Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Misiek1989BdG
Gastarbeiter

Siemanko Wracam do UK

Postautor: Misiek1989BdG » 11 lut 2013 21:52

Siemanko, cześć wam wszystkim po 4 latach mam zamiar wrócić do Anglii mianowicie do Londynu ponieważ mam tam znajomego który mnie przez jakiś czas przenocuje no powiedzmy 4 tygodnie, wcześniej kiedy pracowałem w UK robiłem jako malaż, lecz po powrocie pojechałem do Holandii gdzie zrobiłem certyfikaty Europejskie Na operatora podnośnikowych,bocznych,wysięgnikowych jak i mechanicznych wózków widłowych, posiadam referencje od mojego poprzedniego pracodawcy w języku angielskim, i stąd moje pytanie czy nie orientujecie się może czy mam szansę się dostać na jakiegoś rodzaju magazyny jako operator, czy lepiej jak wroce do starego fachu i pod kontem niego będe poszukiwał pracy. Ok to by było na tyle. Dzieki z góry za odpowiedzi Pozdrawiam

ODINN

Postautor: ODINN » 11 lut 2013 22:15

Jak masz rozpoznawalne certyfikaty w calej UE, to masz szanse na obie opcje....

Misiek1989BdG
Gastarbeiter

tak

Postautor: Misiek1989BdG » 11 lut 2013 22:30

Tak owszem mam ponieważ otrzymując je dostałem jeden certyfikat w języku urzędowym którym jest język Niderlandzki, jak i również kopie tego samego dokumentu w języku angielskim.

Wróć do „Praca”