Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
cowboy1910
Gastarbeiter

Wyjazd Londyn początek 2013 roku.

Postautor: cowboy1910 » 20 lis 2012 15:59

Siema. :)
Otworzyłem nowy temat bo mam ochotę/chęć/potrzebę (nie wiem jak to nazwać) wyjechać do pracy do Londynu. Mam na imię Bartek, 18 lat angielski jest na poziomie podstawowym, ale dogadałbym się. Co prawda z problemami ale dałbym radę. :)
I teraz tak: moja sytuacja w rodzinie jest beznadziejna... z ojcem nie utrzymuje kontaktu a mama mi zmarła 2 miesiące temu. Teraz mieszkam u znajomego, ale po nowym roku muszę się niestety wynieść, bo się przeprowadza do Gdańska. Ale co ja wam będę opisywał moją sytuację życiową.
Chodzi mi o to, czy nie było by jakiejś chętnej osoby która by ze mną pojechała do Londynu ? A i jeszcze jedno... Londynu nie znam, więc pewnie się zgubie , ale co tam. Ja chce pojechać znaleźć jakąś pracę i oczywiście mieszkania bo bez tego ani rusz... Czy miałby ktoś jakiś pokój do wynajęcia albo chociaż łóżko na miesiąc czasu może krócej, możee być i praca fizyczna jakieś magazyna, pakowanie różnych rzeczy, owoce , ciuchy obojętnie co.

gg 2745380
email b.b.burzynski@gmail.com.

Pozdrawiam Bartek.

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 20 lis 2012 16:17

Niczym nowym nikogo tu nie zaskoczyłeś temat stary jak ten portal :roll:

Wróć do „Praca”