rzeszczynka pisze:SZUKAM PRACY NA CZARNO
POSIADAM PRAWO JAZDY KAT C C+E D D+E I LICENCJE NA WOZKI WIDLOWE.
DUZE DOSWIADCZENIE W ANGLII. ANGIELSKI BIEGLY.

krystian84pl pisze:ja tez szukam pracy. wolalbym legalna ale jak ktos ma jakies namiary lub wie gdzie sa jakis przyjecia na budowy ( pomocnik,demolki itp) lub gdzies potrzeba pracownika to przekazcie moj nr. Mam 28 lat, angielkski na poziomie podstawowym, bez nalogow ( no czasem zapale papierosa ) jestem bardzo pracowity. Obecny pracodawca ( anglik ) nie chce dac mi kontraktu ( moze nnie tyle o kontrakt mi chodzi tylko o stala prace ), na poczatku pracowalem w pelnym wymiarze pracy a teraz coraz mniej dni w tygodniu. oprocz tego bardzo malo zarazbiam a zapierdzielam , przynajmniej tak mi sie wydaje 2 razy szybciej i dokladniej od pozostalych pracownikow. Tak wiec bede rezygnowal z tej posady skoro uwaza ze oni pracuja lepiej. mam bardzo duzy zapal do pracy, nie narzekam i pracy sie nie boje. tak jak wspomnialem zostawiam tu swoj nr. 07587573780 i jesli ktos mialby okazje komus wspomniec ( moze byc w budowlance - moze byc gdzies indziej ) , moze gdzies trzeba odpowiedzialnego i solidnego. bylbym bardzo wdzieczny. Krystian
goraluk pisze:krystian84pl pisze:ja tez szukam pracy. wolalbym legalna ale jak ktos ma jakies namiary lub wie gdzie sa jakis przyjecia na budowy ( pomocnik,demolki itp) lub gdzies potrzeba pracownika to przekazcie moj nr. Mam 28 lat, angielkski na poziomie podstawowym, bez nalogow ( no czasem zapale papierosa ) jestem bardzo pracowity. Obecny pracodawca ( anglik ) nie chce dac mi kontraktu ( moze nnie tyle o kontrakt mi chodzi tylko o stala prace ), na poczatku pracowalem w pelnym wymiarze pracy a teraz coraz mniej dni w tygodniu. oprocz tego bardzo malo zarazbiam a zapierdzielam , przynajmniej tak mi sie wydaje 2 razy szybciej i dokladniej od pozostalych pracownikow. Tak wiec bede rezygnowal z tej posady skoro uwaza ze oni pracuja lepiej. mam bardzo duzy zapal do pracy, nie narzekam i pracy sie nie boje. tak jak wspomnialem zostawiam tu swoj nr. 07587573780 i jesli ktos mialby okazje komus wspomniec ( moze byc w budowlance - moze byc gdzies indziej ) , moze gdzies trzeba odpowiedzialnego i solidnego. bylbym bardzo wdzieczny. Krystian
Na pomocnika na budowie to ciężko jest znaleźć pracę na stałe na etat.
Ale nie jest to niemożliwe. Ja bym ci radził albo związać się z jakąś agencją zatrudniającą na budowach, wówczas pracy ci nie braknie (przeważnie ludzie z jednej na następne budowy przechodzą) lub zacząć myśleć o zdobyciu profesji, jak np. hydraulik czy elektryk lub stolarz. Profesjonalista prędzej znajdzie pracę na stałe w jakieś firmie.
Druga sprawa to powinieneś się dostosować do reszty, bycie nadgorliwym w UK nie jest miło widziane:)
Jeśli na zrobienie czegoś dostałeś ileś tam czasu,to znaczy, że masz to zrobić w takim czasie a nie szybciej. Bo to, że zrobisz szybciej nie zawsze oznacza lepiej nawet jeśli ty twierdzisz, że robisz lepiej - nie wiem czy mnie rozumiesz, ale im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie.
 to od jutra dostosowuje sie do tepa angoli. tylko ze jest maly problem bo ja nie lubie odpier.alac chaltury . zawsze wykonuje swoja prace dokladnie . a to ze jestem szybszy od nich to juz nie moja wina. wole pracowac w pracy niz gadac przez telefon lub opier.alac sie. takie przyzwyczajenie z polski mi zostalo bo tam za tak wykonywana prace jak oni robia to zaden szanujacy sie pracodawca nie trzymal by go w pracy dluzej niz dwa dni
 to od jutra dostosowuje sie do tepa angoli. tylko ze jest maly problem bo ja nie lubie odpier.alac chaltury . zawsze wykonuje swoja prace dokladnie . a to ze jestem szybszy od nich to juz nie moja wina. wole pracowac w pracy niz gadac przez telefon lub opier.alac sie. takie przyzwyczajenie z polski mi zostalo bo tam za tak wykonywana prace jak oni robia to zaden szanujacy sie pracodawca nie trzymal by go w pracy dluzej niz dwa dnikrystian84pl pisze: takie przyzwyczajenie z polski mi zostalo bo tam za tak wykonywana prace jak oni robia to zaden szanujacy sie pracodawca nie trzymal by go w pracy dluzej niz dwa dni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 45 gości