LUKE35 pisze:podpisalem tylko papier ze nie zabiera za dojazdy czyli ze niby ja place kierowcy bo on kupuje paliwo i tyle a okazuje sie ze pieniadze zabiera szefowa
LUKE35 pisze:nie nie placilem dodatkowo kierowcy...kierowcy dostaja na paliwo od szefowej ....
LUKE35 pisze:jak placila mi na reke a nie na konto to od razu zabierala za dojazdy tyle ile sie nalezalo a jak placila mi na konto to uzbierala sie suma ponad 400 funtow i nie informujac mnie zabrala mi 3 tyg ....takze ja wiem ze to tez moja winna ze zebrala sie tak kwota ale chyba nie powinnas zabierac pensji bez poinformowania pracownika ze to zrobi...i chyba nie moze zabrac calej pensji?
podisywalem papier ze agencja nie zabiera za dojazdy do pracy a kierowcom mielismy niby placic w razie jak by byla jakakolwiek kontrol odnosnie prawa pracy
LUKE35 pisze:Wiec co czytalem i co podisywalem ze agencja nie zbiera pieniedzy za dojazdy moze nie tak to brzmialo ale taki to mialo sens
LUKE35 pisze:podpisalem tylko papier ze nie zabiera za dojazdy czyli ze niby ja place kierowcy bo on kupuje paliwo i tyle a okazuje sie ze pieniadze zabiera szefowa
LUKE35 pisze:nie nie placilem dodatkowo kierowcy...kierowcy dostaja na paliwo od szefowej ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 44 gości