Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
sebero
Gastarbeiter

Praca w drukani

Postautor: sebero » 14 paź 2012 12:23

witam bardzo chciałbym wyjechac i zaczać nowe życie w angli. Ale bo opiniach moje podejście jest lekko rozdarte podejmę się każdej pracy na początek ponieważ jeszcze chce podszlifować swój język (niestety w szkołach teraz powiedzmy że uczą alfabetu i słówek) dostałem odpowiedź z tego ogłoszenia

http://londynek.net/jobs/Dam+Prace+i+Za ... _id=677446

praca jest w drukarni warunki jakie mi przedstawiono to dniówka ok 50 F mieszkanie 280 m wypłaty miesięcze z czym żadko się spotkałem bo widziałem że wszędzie są tygoniówki. Może jest ktoś z okolicy i się orientuje albo słyszał coś?

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 14 paź 2012 14:05

Zabawne, ale czytając to ogłoszenie pomyślałam sobie, że pewnie cygan, aż doczytałam:
nie jestem Cyganem tak dla wiadomosci
:D

Ogólnie ostrożnie trzeba podchodzić do ofert pracy z zakwaterowaniem płatnym z góry.

sebero
Gastarbeiter

Postautor: sebero » 14 paź 2012 14:14

osobiście się troche obawiam bo mam trochę oszczedności na wyjazd ale chyba nie aż tyle żeby dojechać opłacić mieszkanie i jeszcze wyżyc cały miesiąc. bo jak nie patrzec warunki finansowe w kraju a w anglii to nawet przy minimalnej sa diametralnie różne...;/ czyli jeśli wypłaty miesieczne to nie trzeba się obawiac ze jakiś przekręt odrazu się szykuje. tylko to mieszkanie mnie martwi bo gdyby była opcja z wypłaty odciagnąc to myśle że jeszcze jutro bym zamawiał bilet:)

sebero
Gastarbeiter

Postautor: sebero » 14 paź 2012 15:04

dokładnie to jest takie gdybanie, ale chodziło mi tez o kogoś co może mieszka w okolicy i sie orientuje.

Zobaczymy co z tego będzie jeśli się dogadam to może niebawem uda mi się zacząc prace. a jeśli nie to dalsze poszukiwania

Wróć do „Praca”