Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
SadiBaxton
Emigrant

Absurdy aplikacyjne w UK

Postautor: SadiBaxton » 05 mar 2012 16:22

Hmm wiecie co, ręce opadają, albo ja jestem jakiś z innej planety - w takim razie będę zamieszczał tu niektóre zauważone przez mnie przykłady wymagań do pracy , i błagam niech ktoś kto w tym siedzi dłużej wyjaśni mi i innym z laski swojej o co kaman.

1- Jakie trzeba mieć CV i skill's tam zawarte aby ubiegać się o posadę Londyńskiej babci klozetowej, sprzątanie kibli?

2 - Jakie trzeba mieć w ogóle CV do sprzątania ??

Jeśli ktoś znajdzie równie kosmiczne wymagania do najbardziej prozaicznych czynności ładujcie tutaj - trzeba się czasem pośmiać
Pozdrawiam

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 05 mar 2012 17:13

Wymog zalaczania zdjecia do aplikacji - przewaznie polskie firmy z adresem kontaktowym na gmail czy innym yahoo.

SadiBaxton
Emigrant

Postautor: SadiBaxton » 05 mar 2012 20:02

a to oni myślą ze ludzie będą sprzątać do końca życia w jednej firmie, a co z rozwojem zawodowym , nawet jako sprzątaczka , nawet z podstawówka i certyfikatem nikt nie ma pewności a właściwie pewne jest ze pracownik zwieje do innej lepiej płatnej posady i firmy - no to chyba oczywiste i nie musi mieć magistra w Cv to zwyczajna logika wyboru lepszej płacy.

SadiBaxton
Emigrant

Postautor: SadiBaxton » 05 mar 2012 23:00

ano właśnie tak jak myślałem , znów punkty, szablony, regułki, punkty , szablony, regułki, i tak do zajechania

PaniDomuLondyn
Emigrant

Postautor: PaniDomuLondyn » 06 mar 2012 13:35

"...Able to undertake physically demanding work. ..."

:lol:

Wróć do „Praca”