Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
karkos
Gastarbeiter

OSOBA DO ROZWINIĘCIA FIRMY w UK-SZUKAM

Postautor: karkos » 19 lut 2011 11:01

Poszukuję osobę do długoterminowej współpracy-wspólnika, po studiach wyższych, w wieku 27-40 , z umiejętnością spokojnego porozumiewania się w języku angielskim w celu prowadzenia agencji rekrutacyjnej na terenie UK-bardzo ciekawy i realny projekt, na który jest duże zapotrzebowanie na rynku. Z wybraną osobą chcę rozwinąć firmę w UK.
Sam jestem osobą dynamiczną, otwartą na nowe projekty i lubiącą wyzwania (mój ostatni projekt www.euro-bike.org). Takiej osoby właśnie szukam.

Dodatkowe wymagane cechy to:

-ZAPAŁ do DZIAŁANIA, ZACIĘCIE!
-żyłka przedsiębiorczości, chęć rozwijania nowych projektów
-terminowość ("zadania"będą odbywały się w oparciu o grafik) !
-na pewnym etapie współpracy dostępność czasowa w godz.9.00-17.00
-lojalność i szczerość-tylko na takich zasadach można budować długoterminową współpracę
-swobodna komunikacja w jęz.ang.
-umiejętność negocjacji
-umiejętność szybkiego nawiązywania kontaktów
-otwarcie na ludzi

Jeśli nie posiadasz wymienionych cech, proszę nie dzwoń.

Dodatkowym atutem będzie:

-znajomość angielskiego prawa, praca w sektorze HR
-doświadczenie w prowadzaniu własnej działalności na terenie UK( Ltd. )
-doświadczenie w prowadzeniu księgowości Firmy Limited(Ltd.) w UK

Jest to realna możliwość zarobienia prawdziwych pieniędzy. Trzeba tylko chcieć i zacząć działać.
Proszę o kontakt osoby trzeźwo myślące, chcące działać ( "marzycielom" dziękuję ), w przedziale wiekowym 27-33.

Proszę o kontakt osoby z Londynu lub bliskich okolich ( np. Hertfordshire ).

tel. 0 79 27 27 85 80

bob2dis
Gastarbeiter

Re: OSOBA DO ROZWINIĘCIA FIRMY w UK-SZUKAM

Postautor: bob2dis » 17 cze 2011 23:09

Hello,

I am an English entrepenur, I would be interested in looking at some opportunities with you if you are willing. I am very familiar with setting up limited companies and much of the paper work required to run them. I am from Milton Keynes which is very close to Hertfordshire.

Please get in contact if you are interested.

Kind Regards

Mark.

(I have translated this using Google translate below, so forgive the translation)

Witam,

Jestem angielski entrepenur, byłbym zainteresowany patrząc na niektóre możliwości z tobą jeśli chcesz. Jestem bardzo znane z tworzenia spółek akcyjnych i dużo papierkowej roboty potrzebne do ich uruchomienia. Jestem z Milton Keynes, który jest bardzo zbliżony do Hertfordshire.

Prosimy o kontakt, jeśli jesteś zainteresowany.

Pozdrowienia

Mark.

(Mam przetłumaczony za pomocą Google Translate poniżej, więc wybaczyć tłumaczenie)

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 17 cze 2011 23:26

bob2dis pisze:Hello,

I am an English entrepenur, I would be interested in looking at some opportunities with you if you are willing. I am very familiar with setting up limited companies and much of the paper work required to run them. I am from Milton Keynes which is very close to Hertfordshire.

Kind Regards

Mark.

(I have translated this using Google translate below, so forgive the translation)

Witam,

Jestem angielski entrepenur, byłbym zainteresowany patrząc na niektóre możliwości z tobą jeśli chcesz. Jestem bardzo znane z tworzenia spółek akcyjnych i dużo papierkowej roboty potrzebne do ich uruchomienia. Jestem z Milton Keynes, który jest bardzo zbliżony do Hertfordshire.

Pozdrowienia

Mark.

(Mam przetłumaczony za pomocą Google Translate poniżej, więc wybaczyć tłumaczenie)

Ze co?

:lol:

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 17 cze 2011 23:28

karkos pisze:Poszukuję osobę do długoterminowej współpracy-wspólnika, po studiach wyższych, w wieku 27-40 ,

w przedziale wiekowym 27-33.

:lol:

bob2dis
Gastarbeiter

Postautor: bob2dis » 17 cze 2011 23:50

I have some ideas around the area of e-business and I do have higher education with a degree in Business and Marketing, although I am 25 but I thought it would be worth contacting as age should not make a difference. I currently work as a Market Analyst.

Kind Regards

Mark

bob2dis
Gastarbeiter

Postautor: bob2dis » 18 cze 2011 00:03

This message was for karkos hopefully he will be more open minded than you.

Mark

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 18 cze 2011 13:04

bob2dis pisze:This message was for karkos hopefully he will be more open minded than you.

Mark

Openminded w sprawie czego?

Bykow jakie walisz czy faktu ze facet podal telefon do siebie jako kontakt a Ty piszesz jak kretyn na forum majac nadzieje ze tu wroci i przeczyta i z toba sie skontaktuje za pomoca sygnalow dymnych?

Inability to follow simple written instructions (pisze po tutejszemu, moze zrozumiesz) - aplikacja do kosza :lol:

bob2dis
Gastarbeiter

Postautor: bob2dis » 18 cze 2011 16:29

Sorry, I can clearly read instructions, I decided to contact him via forum as on phone there will be language barriers hence why I left a message on a forum. This would allow time to look at responses and figure out ways around these barriers. There is an option for email responses on here so if that is checked when he posted then he would be informed. I'm not going to be baited into arguing with you over the internet, so please quit wasting your time.

Przykro nam, mogę jasno przeczytać instrukcje, postanowiłem się z nim skontaktować poprzez forum, jak na telefon nie będzie bariery językowej, więc zostawiłem wiadomość na forum. Pozwoliłoby to czas, aby spojrzeć na odpowiedzi i dowiedzieć się, sposoby obejścia tych przeszkód. Istnieje możliwość odpowiedzi na e-mail tu więc jeśli jest zaznaczone, kiedy pisał wtedy on zostać poinformowany. I nie zamierzam być przynętą na argumentując ze sobą przez internet, więc proszę zamknąć tracić czas.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 19 cze 2011 00:23

bob2dis pisze:Sorry, I can clearly read instructions, I decided to contact him via forum as on phone there will be language barriers hence why I left a message on a forum. This would allow time to look at responses and figure out ways around these barriers. There is an option for email responses on here so if that is checked when he posted then he would be informed. I'm not going to be baited into arguing with you over the internet, so please quit wasting your time.

Przykro nam, mogę jasno przeczytać instrukcje, postanowiłem się z nim skontaktować poprzez forum, jak na telefon nie będzie bariery jęlzykowej, więc zostawiłem wiadomość na forum. Pozwoliłoby to czas, aby spojrzeć na odpowiedzi i dowiedzieć się, sposoby obejścia tych przeszkód. Istnieje możliwość odpowiedzi na e-mail tu więc jeśli jest zaznaczone, kiedy pisał wtedy on zostać poinformowany. I nie zamierzam być przynętą na argumentując ze sobą przez internet, więc proszę zamknąć tracić czas.

ty jakis niezle pier...dol...niety jestes.....

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 19 cze 2011 00:27

I am an English entrepenur,

taaaaa, i w swoim "ojczystym" jezyku byki walisz az przykro i szukasz business opportunities na polskim forum...tlumaczac sobie WSZYSTKIE posty google translatorem zeby znalezc TEN jeden?

buahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:lol: :lol: :lol:

poznanianka
Gastarbeiter

Postautor: poznanianka » 30 wrz 2011 03:51

Hello Mark

Our company is expanding in the UK, to be fully established in the coming year. We have just aquired Shop.com. We (MarketAmerica.com) are an internet marketing and product brokerage company (Soon to be MarketUnitedKingdom within the UK). We offer top of the line products, and stay ahead of market trends. You can register as a preferred customer on our site which will allow you to see what the company has to offer. I will send you a link that will enable you to register.

We have an apprentice program (called UK Pro) that is active now. This enables a potential partner in the UK to begin to sell products at distributor cost and accrue retail products. There is no cost to become a UK Pro. If you are interested in learning more about our organization, please let me know.
ola.f2@wp.pl.

you can check our website:
www.explorema.com/mostweathy

www.shop.com/billandaleks

We are looking for qualified individuals to sells our make up, skin care, hair care, and/or vitamin health line. We sell top of the line products to salons, spas, individuals, doctors and other organizations. We are looking for makeup artists, estheticians, and/or others in related fields who are confident, out-going, and interested in promoting the line.

requirements include but are not limited to
• Attend required training
• Travel2 to 3 times a year for conferences
• Access and use website to keep customer orders, track sales, and provide reports to management
• Generate and follow up on potential leads to sell product and promote business
• Create customer base and build relationships to develop repeat customer base

Sincerly,
Aleksandra

Kind Regards

Mark.

Witam,

Pozdrowienia

Mark.

poznanianka
Gastarbeiter

Postautor: poznanianka » 30 wrz 2011 03:51

Kind Regards

Mark.

Witam,

Pozdrowienia

Mark.

Wróć do „Praca”