Na pewno masz szanse tylko wiadomo angielski musisz miec bardzo dobry, choc juz pewnie dobry masz ale nad akcentem musisz popracowac by nie byl taki rarzacy

bo jednak praca polega na rozmawianiu z ludzmi. Moze na poczatek moglabys pracowac dla mniejszej organizacji? a potem przeniesc sie do wiekszej... praca ogolnie fajna, chyba jedna z moich ulubionych w trakcie studiow, choc jednak ja prawo konczylam wiec wolalam cos we wlasnym bardziej zawodzie, choc tamta prace tez lubialam- fajni ludzie, bardzo pomocni, duzo znajomych poznalam i ogolnie szybko mi czas lecial i nie przemeczalam sie bo jednak wiecej bylo papierkowej pracy ale takie proste rzeczy co na obiad bylo, na sniadanie, co sie wydarzylo. Jak ktos kogos pobil to inna form sie wypelnialo itd.. proste rzeczy.. a najbardziej mi sie podobalo to, w porownaniu z innymi pracami, ze robilo sie cos dobrego dla ludzi, i to taka dodatkowa satysfakcja jak sie komus pomaga, no i ogolnie ludzie juz inni, bardziej tolerancyjni, przyjaciescy, chetnie pomagaja. Jest tez duzo treningow i szkolen, za ktore tez placa oczywiscie. Szkolenia najczesciej dotycza komunikacji miedzyludzkiej, rozumienie emocji itd bla bla, wybiera tez sie, ja np jezyka migowego tez sie nauczylam przy okazji
Mowiac ogolnie fajna praca, tylko mysle, ze trzeba miec dobry charakter i ogolnie lubic ludzi. Ale jesli nie do konca lubisz ludzi to i tak napewno by Ci sie to udzielilo od innych