aina24 pisze:praca na jak dlugo? tak na stale czy tylko na dwa tygodnie a potem nastepnej osoby szukaja? bo sa tacy cwaniacy co pobiraja oplate za znalezienie pracy, a potem razem z pracodawca kombinuja zwalniaja i nowa osobe zatrudniaja. Kontrakt do podpisania bedzie?
moze i wszystko uczciwie to fajnie by bylo, ale jesli nie to ci sie osobiscie do dupy dobiore i piec lat posiedziszprawnikiem jestem
ale to tylko tak na wszelki wypadek, moze w porzo jestes...
ewenement2011 pisze:Witam,mam kontakt i adres do pewnej osoby,która potrzebuje ludzi do pracy w pełnym wymiarze godzin w dużej fabryce,jezyk angielski nie jest wymagany.bo pracuja tam polacy,
praca w okolicach Wembley i Neasden.
pozdrawiam
ewenement2011 pisze:tak ogólnie to tylko chciałem pomóc komus kto nie może znalesc pracy,tak jak ja na poczatku.
pipot pisze:wraz z kolegą ( dwóch 19 latków ) przylatujemy we wtorek do londynu, mamy namiary na pewną robotę z zakwaterowaniem w dartford, ale budzi ona wiele wątpliwości.
Angielski komunikatywny, bielty zarezerwowane może mógłbyś coś więcej powiedzieć?
Monique13 pisze:no to załatw i mi.
przylatuję 18 czerwca do Anglii i bede mieszkała w tej okolicy. bronka13@buziaczek.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 134 gości