Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Sobuś
Gastarbeiter

POSZUKUJE PRACY,kto pomoże z góry Wielkie dzięki :)

Postautor: Sobuś » 12 sty 2011 11:27

Witam wszystkich którzy zechcieli poświęcić swój czas na przeczytanie mojego wpisu.
Mam 23 lata, ukończyłem politologie w specjalizacji służby publiczne. Teraz chciałbym zapisać się na kurs językowy jednak aby go opłacić i żyć w Londynie potrzebuje znaleźć prace.
Wcześniej pracowałem w McDonaldzie, w kinie, w spółdzielni pracy-lutowałem części do pralek,montowałem części oświetleniowe, odbywałem praktyke w urzędzie miasta w wydziałach organizacyjno prawnym oraz ochrony środowiska, pracowałem także jako pomocnik budowlany oraz ogrodnik.
Nie boje się pracy, jestem uczciwy, ambitny, przyjaźnie nastawiony do ludzi. Jeśli ktokolwiek miałby dla mnie pracę proszę o kontakt pod nr tel:
+447402562153 lub kontakt gg: 4187614.

Sobuś
Gastarbeiter

Postautor: Sobuś » 12 sty 2011 11:31

chciałbym jeszcze dodać że obecnie mieszkam we Wschodnim Londynie blisko stacji Walthamstow Central.

omnomnomnom
Gastarbeiter

Postautor: omnomnomnom » 16 sty 2011 22:59

Porejestruj się na:

reed.co.uk
monster.co.uk
londonjobs.co.uk

Przygotuj swoje CV - tylko dokładnie, bez wpadek językowych. Wypisuj _wszystko_ co robiłeś w poprzednich pracach, ale kompletnie wszystko ( w moim fachu wypisywałem np. wszystkie rodzaje serwerów www z które konfigurowałem, etc. ). A później - czekaj na telefony. Z tych trzech jest najwięcej telefonów _w_każdej_ branży :)

Aha - nigdy, ale to nigdy nie daj się nabrać na żadne wpisowe. Agencje pośrednictwa nie mają prawa wziąć od Ciebie żadnego pensa.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 17 sty 2011 00:11

omnomnomnom pisze: Wypisuj _wszystko_ co robiłeś w poprzednich pracach, ale kompletnie wszystko

Absolutnie nie - co innego jezeli ktos pracowal w jednej branzy, wtedy tak, wpisywac wszystko.

jezeli ktos skakal od elektryka przez Mc Donald po ogrodnika (i wszystko posrednie) to absolutnie tego wszystkiego sie w jedno CV nie wrzuca.

W CV tylko i wylacznie prace ktore sie jakos maja do stanowiska na ktore sie aplikuje, inaczej to laduja w koszu - gleboko na dnie.

omnomnomnom
Gastarbeiter

Postautor: omnomnomnom » 17 sty 2011 00:39

Mój błąd :) To miałem na myśli oczywiście - tzn. prace powiązane tematycznie z oczekiwaną przyszłą.

Wróć do „Praca”