Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
agnieszkaskalaktutaj
Gastarbeiter

Praca-Magdalena Kurek

Postautor: agnieszkaskalaktutaj » 29 wrz 2010 11:51

Czy ktos miał z ta Pania kontakt??
A moze juz ktos tam pracował??
Ja tez dostałam takiego meila w odpowiedzi o prace.

Jesteście Państwo pierwszymi osobami z 600, których aplikacje spełniają nasze oczekiwania.

Praca którą oferujemy polegać będzie na zbiorach jabłek i gruszek w Anglii. Praca będzie raczej lekka, płatna 6,1 GBP za godzinę, 7 dni w tygodniu, dziennie 8 godzin pracy plus ewentualnie nadgodziny płatne 7,6 GBP. Pracodawca zapewnia wyżywienie (2 posiłki) i zakwaterowanie w pokojach 2 i 4 osobowych płatne 25 GBP tygodniowo. W każdym pokoju znajduje się łazienka z WC i prysznic. Pracownicy mają do dyspozycji dodatkowo wspólne kuchenki gazowe i pralki. Kilkaset metrów od miejsca zamieszkania znajduje się supermarket. Wypłaty są co tydzień. Miejsce zamieszkania i farmę dzieli ok 300 metrów. Koszt dojazdu do Anglii pokrywa pracodawca (autokar z Polski bezpośrednio do miejsca zamieszkania), za powrót do kraju zapłacić będzie musiał pracownik. Wyjazd planowany jest na 9 lub 10.10.2010r, praca trwać będzie ok. 3-4 tygodni. Na miejscu będzie koordynator, dlatego też nie jest wymagana znajomość języka. Ze sobą należy zabrać tylko odzież. Szczegółowe informacje na temat wyjazdu otrzymają Państwo kilka dni przed wyjazdem. Przed przyjazdem pracodawca musi wiedzieć dla ilu osób ma rezerwować zakwaterowanie, dlatego też nieunikniona jest wpłata 31 zł za osobę. Zostanie ona odliczona od zapłaty za pierwszy tydzień zakwaterowania. Kwotę tę trzeba wpłacić Z GÓRY na podany niżej numer konta. Po zaksięgowaniu wpłaty zarezerwowane będzie zakwaterowanie i miejsce w autokarze. Jeśli pieniądze nie znajdą się na koncie w ciągu 4 dni od otrzymania tej wiadomości, dobierzemy inne osoby. Praca odbywać się będzie w okolicach Kent. Dane do przelewu:

MBank

Magdalena Kurek

68 1140 2004 0000 3502 6837 8009

Tytułem: owoce

Ja mysle ze to wałek :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 29 wrz 2010 11:59

dobrze myslisz

a) ciekawe jakie sa wymagania ktorych nie spelnilo 600 osob zeby zbierac jablka
b) nie za pozno na te zbiory? - pytam bo sie nie znam

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 29 wrz 2010 13:23

7 dni w tygodniu, dziennie 8 godzin pracy plus ewentualnie nadgodziny

:lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 29 wrz 2010 13:35

malo

znam litwina co robil 6 x 14 + 10 czyli 94 a do tego mieszkal godzine drogi z kapcia do roboty i szkoda mu bylo na rower wiec pokonywal ja codziennie 2x

to sie nazywa pracowac a nie jakies marne 37h na tydzien

Wróć do „Praca”