Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
ankasara
Gastarbeiter

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postautor: ankasara » 22 wrz 2010 11:10

witam wszystkich bardzo serdecznie!zwracam sie do Was z prosba o pomoc.pracowalam jako sprzataczka u jednej Polki,ktora niestety nie wypalcila mi pieniedzy.chcialabym wrocic do Polski a nie mam za co.pilnie szukam pracy,jednak nikt nie chce mnie zatrudnic na krotki okres czasu.jestem w kropce.Czy ktos z Was nie potrzebuje moze pomocy przy domu,opiekunki?jestem licencjowana fizjoterapeutka-moge wykonac takze masaz leczniczy.bardzo pilnie potrzebuje pieniazkow,od pazdziernka kontynuuje nauke na studiach.Z gory dziekuje za wszelka pomoc.Pozdrawiam

bialystok83
Gastarbeiter

Postautor: bialystok83 » 22 wrz 2010 21:31

Hejka,
Ja nie moge ci zaoferowac pracy ale wiem ze w agencj r&j recruitment potrzebuja kobiet do pakowania. to nie jest polska agencja a ja dla nich tez nie pracuje, wiec prosze nie myslec ze probuje sie dorabiac czyims kosztem. mozesz zadzwonic pod nr 02089384672. agencja jest na harrow,
powodzenia

Wróć do „Praca”