Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Sobuś
Gastarbeiter

Szukam pracy od października :)

Postautor: Sobuś » 06 sie 2010 13:51

Cze wszystkim. Od października przeprowadzam się do Londynu. Puki co kończe studia na Politologii na specjalizacji służby publiczne. Do Londynu chcę się przeprowadzić choćby w celu udoskonalenia swojego języka gdyby ktoś z Was się dziwił dlaczego nie chcę zostać w Polsce. Zawsze mogę wrócić a puki co chciałbym spełnić swoje marzenie o zamieszkaniu w tym pięknym mieście. Nie ukrywam że poza tym ciągnie mnie tu także chęć przezywania na żywo od czasu do czasu meczów na żywo w najlepszej lidze na świecie czyli Premier League.
W okresie studiów pracowałem w obsłudze kina ( kasa,bar, utrzymywanie porządku) , jako kasjer w restauracji fast-food, oraz przy montażu różnych części w fabrykach ( części oświetleniowych czy do pralek).
Interesuje mnie praca w całym Londynie z uwzględnieniem takich części jak Blackhorse Road ( wsch) lub Richmond,Roehampton czy Hounslow. Ucze się szybko, mój jezyk jest komunikatywny, posiadam CV, aktualną książeczke sanepidowską.
Prosze o kontakt tel 886 457 424
gg: 4187614
e-mail: sms1@onet.eu
Pozdrawiam serdecznie- Marcin

Wróć do „Praca”