Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Norbi82
Gastarbeiter

Certyfikat pracy

Postautor: Norbi82 » 21 lip 2010 15:07

Witam mam pytanko odnośnie WRS a więc pracowałem w zeszłym roku w firmie trzy miesiące umowa sie skonczyła miałem prawie miesiąc przerwy posiadam HOME OFFICE i certyfikat z tamtej pracy .Rozpoczełem nowa prace mam umowę teraz jeden urząd poprosił mnie o certyfikat z obecnej pracy jak mam to zrobić jak to wyrobić czy znowu muszę wysylac zdjecia i pobiora mi kase z konta bardzo prosze o pomoc z góry dziekuje pozdrawiam;-)

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 21 lip 2010 15:14

Musisz tylko wyslac zaswiadczenie od pracodawcy ze pracujesz u niego i tyle, tak mi sie wydaje.
Zdjec itd nie musisz wysylac.

Norbi82
Gastarbeiter

Postautor: Norbi82 » 21 lip 2010 15:28

usercostam pisze:Musisz tylko wyslac zaswiadczenie od pracodawcy ze pracujesz u niego i tyle, tak mi sie wydaje.
Zdjec itd nie musisz wysylac.

Witam dzieki za odpowiedz w tak błyskawicznym tempie Problem polega na tym ze ja wysłałem aplikacje do Home Office bo tak mnie poinformowano telefonicznie wypełniłem wszystko tak jak proszono w pracy tez mi wypełnili wysłałem paszport i otrzymałem wszystkie papiery tak jak wyslałem napisali ze mam dosłać zdjecie i udowodnić im ze nie miałem przerwy w pracy przez 12 miesiecy ;-( zaznacze ze rok jak tu pracyje mija 27 lipca tego roku

Emigrantka
Rezydent

Re: Certyfikat pracy

Postautor: Emigrantka » 21 lip 2010 19:21

Norbi82 pisze: posiadam HOME OFFICE

:lol:

Wróć do „Praca”