Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
colway

Życie na własny rachunek

Postautor: colway » 18 cze 2010 10:36

Sama przez lata szukałam pomysłu na życie. Znalazłam go po 20-stu latach prób i błędów. To oczywiście praca na własny rachunek i wolność, wreszcie wolność. Po tym, jak wreszcie zrozumiałam, że ja i tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie - wszystko stało się dużo prostsze.
Nie wiem, czemu uparcie szukamy jakiejkolwiek pracy, zamiast rozwinąć własne skrzydła. Trochę kreatywności i codzienność nabiera rumieńców, a ty - szacunku do samego siebie.
Poszukiwałam i nadal poszukuję współpracowników, którzy pomogliby mi w rozwoju polskiej firmy w UK, z ogromnymi perspektywami. Wiecie, co otrzymałam? Mnóstwo CV i to wszystko.
Nie mogę zrozumieć, dlaczego ludzie chcą, żeby ktoś inny rządził ich życiem.

Wiecie, jakie to proste, zacząć rządzić samemu?

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 18 cze 2010 11:29

blondynek pisze:ze co?

no fajnie, ale to co piszesz to tylko jakies tam slowa - mniej lub bardziej gornolotne sforumlowania - bez zadnych konkretow
domy ze szkla chcesz budowac? :lol:

zeby ja bylo widac nago albo jak myje bobra ?

Emigrantka
Rezydent

Re: Życie na własny rachunek

Postautor: Emigrantka » 18 cze 2010 14:47

colway pisze:Poszukiwałam i nadal poszukuję współpracowników, którzy pomogliby mi w rozwoju polskiej firmy w UK, z ogromnymi perspektywami. Wiecie, co otrzymałam? Mnóstwo CV i to wszystko.

Erm.. a czego sie spodziewalas? Jak sie oglosilas?
Bo zglupialam.... :shock:

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 18 cze 2010 15:57

blondynek pisze:
Emigrantka pisze:Erm.. a czego sie spodziewalas?

kapitalu? :lol:

mailem?

:shock:

warzecham
Gastarbeiter

Postautor: warzecham » 18 cze 2010 22:28

Domyślam się, że pani poszukuje współpracowników do biznesu związanego z dystrybucją produktu Colway.

http://londynek.net/jobs/ad?ad_id=414060
http://londynek.net/jobs/ad?ad_id=411430
http://londynek.net/jobs/ad?ad_id=410079

Na londynek.net można znaleźć kreatywne osoby:
np. osoby wymyślające jak najbardziej kąśliwe uwagi...
albo Polacy próbujący wykiwać innych Polaków oferując pracę za kasę, albo naciągając na wysoko płatne połączenia telefoniczne, albo oferujący pracę poniżej najniższej krajowej.

Oczywiście przesadzam :)

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 19 cze 2010 12:02

ah.. nastepne amway/kllenezee/herbalife czy inne GOWNO...

ziewwwwwwwwwwwwwwwww

:roll:

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 21 cze 2010 22:28

colway pisze:Sama przez lata szukałam pomysłu na życie. Znalazłam go po 20-stu latach prób i błędów. To oczywiście praca na własny rachunek i wolność, wreszcie wolność. Po tym, jak wreszcie zrozumiałam, że ja i tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie - wszystko stało się dużo prostsze.
Nie wiem, czemu uparcie szukamy jakiejkolwiek pracy, zamiast rozwinąć własne skrzydła. Trochę kreatywności i codzienność nabiera rumieńców, a ty - szacunku do samego siebie.
Poszukiwałam i nadal poszukuję współpracowników, którzy pomogliby mi w rozwoju polskiej firmy w UK, z ogromnymi perspektywami. Wiecie, co otrzymałam? Mnóstwo CV i to wszystko.

upss ... chyba pomylilas londynek ze swoim elektronicznym pamietnikiem :roll:

Wróć do „Praca”