Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
Nina999
Gastarbeiter

Lndyn- jaka jest obecnie sytuacja z praca ???

Postautor: Nina999 » 11 cze 2010 10:51

Witam uzytkownikow tego forum :)

Prosze o szczere wypowiedzi jaka jest sytuacja z praca obecnie. Sa oferty
pracy w agencjach pracy do fabryk, magazynow, hoteli, sprzatania ???
Prosze napiszcie jak teraz jest po tym kryzysie.
Bylam juz w UK sezonowo, teraz chce zostac na dluzej.
Nie zniechecajcie mnie do wyjazdu bo i tak wyjade bo nie mam pracy w PL i powoli nie mam juz za co zyc .

Jesli ktos bylby mi w stanie pomoc, podal jakies namiary do firm
sprzatajacych ktore rekrutuja to bardzo prosze napiszcie na emial: ninaole@onet.pl
Pozdrawiam i zycze milego dnia dla wszystkich czytajacych moj post:)

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 13 cze 2010 20:13

moze sprobuj tam gdzie wczesniej pracowalas tzn tej samej agencji.

Ogolnie jest tak samo jak w tamtym roku..no przynajmniej ja o swoja prace nigdy nie 'drzalam' a widze duzo ofert, choc jesli nikogo nie masz w anglii kto moglby ci pomoc to srednio :? moze poszukaj jakis sprzatan przez net w pl i przyjedziesz na gotowe tzn jak uda ci sie znalezc jakies sprzatanie w hotelu to od razu zaznacz, ze z zakwaterowaniem bys chciala. Czesto na takie cos sie godza bo wtedy troche z pesji odtracaja za zakwaterowanie.

forumowisko
Gastarbeiter

Postautor: forumowisko » 15 cze 2010 19:57

Pracy jest od groma, jak ktoś chce pracować to znajdzie bez problemu, czasami nie ma przez tydzieĶ, dwa a później lawina telefonów, dobry angielski to podstawa chyba źe lubisz latać na zmywaku :)

Wróć do „Praca”