zgolek pisze:Ja muwie ze bez jezyka dostaniesz prace. A jak cos tam kumasz to pojdziesz smazyc miesa. Ja bez jezyka pracuje i odkladam na miesiac 800 funtow nie mniej. Ale inni maja lepiej tylko sie nie chwala no i sa ci co maja gorzej, ale to ich wina
[/list]details
babcia jadzia juz polskiego zapomina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu juz bardziej taka angielka, co nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ludzie poco wy robicie jak nie zarabiacie. Znacie niby te jezyki, ale poco wam one![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nie znam jezyka ale pracowity jestem w robocie nikt mi nie karze rycytowac wierszy angielskich tylko robic, miesnie sie tylko licza. Widac ze prosty czlowiek ma lepiej niz intelektlalisci![]()
![]()
![]()
![]()
Albo poprostu sciemniacie, typowi polacy nic nie pomoga a jeszcze by wykonczyli.
Thisit dawaj tu smialo idz do pierwszej lepszej restauracji powiedz ajm luk job i z miejsca idziesz naprzyklad na zmywak.
Jak bedziesz potrzebowal pomocy to moj kontakt wojtek0007@interia.eu
3maj sie stary i pie... system i frajerow terz
zgolek pisze:[/list]details
babcia jadzia juz polskiego zapomina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu juz bardziej taka angielka, co nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ludzie poco wy robicie jak nie zarabiacie. Znacie niby te jezyki, ale poco wam one![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nie znam jezyka ale pracowity jestem w robocie nikt mi nie karze rycytowac wierszy angielskich tylko robic, miesnie sie tylko licza. Widac ze prosty czlowiek ma lepiej niz intelektlalisci![]()
![]()
![]()
![]()
Albo poprostu sciemniacie, typowi polacy nic nie pomoga a jeszcze by wykonczyli.
Thisit dawaj tu smialo idz do pierwszej lepszej restauracji powiedz ajm luk job i z miejsca idziesz naprzyklad na zmywak.
Jak bedziesz potrzebowal pomocy to moj kontakt wojtek0007@interia.eu
3maj sie stary i p[cenzura] system i frajerow terz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 22 gości