Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
user2123182
Gastarbeiter

Starbucks

Postautor: user2123182 » 10 sie 2008 15:24

Witam Was!niedawno zaczęłam pracę w Starbucks.póki co jestem kompletnie zielona i mam pytanie.Jeśli ktos z Was ma doświadczenie związane z tą firmą to bardzo proszę o info, jakie jest Wasze zdanie na temat Starbucksa,czy to rzetelny pracodawca???czy warto z nią wiązac jakąkolwiek przyszłość???z góry wielkie dzięki,pozdrawiam

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 10 sie 2008 18:11

Doswiadczenia nie mam, ale Starbucks to najslynniejsza marka kawiarni w UK :)

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 22 sie 2008 11:36

uuuuuu.........user sie uaktywnia negatywnie, czas milosci do wszystkich powoli sie konczy :lol:

Dla mnie Starbucks ma fajna obsluge i pyszna White Chocolate Mocha, jeszcze z cynamonkiem i czekoladka na wierzchu :P

a co do tematu i jej zalozycielki, w czasach recesji firma ta otwiera ciagle nowe kawiarnie i maja tam ciagle klientow. Poza tym mam dwa ulubione miejsca w ktorych juz od dobrych kilku miesiecy sa te same twarze obslugujace czyli nie uciekaja po pierwszym miesiacu (nie sa to Polacy :-) )
Sprobuj tam popracowac, przynajmniej nauczysz sie parzyc dobra kawke :lol:

Wróć do „Praca”