uroboros100 pisze:moja branza to budownictwo/architektura ze specjalizacja w dosc waskiej dziedzinie. martwi mnie ze wielu pracodawcow nawet nie spojzy na moje kwalifikacje poniewaz mam dyplom polskiej uczelni.
katiespirations pisze:Mam podobny dylemat, tez myślałam o tym aby podać adres znajomych w UK, i szukać czegoś z PL, a jakby trafiła się szansa to I z dnia na dzień kupic bilet. Nie chodzi o kombinowanie, tylko o to, aby nie stawiac wszystkiego na jedną kartę. Szukam pracy gdzie podstawą jest zaawansowana znajomośc Excela, wiem jest dużo takich ogłoszeń, ale przypuszczam, że pracodawcy zawsze beda woleli kogoś kto ma doswidczenie w UK a nie PL.
banita pisze:usercostam pisze:Bo w UK Excel jest inny...
a nie jest? ktos moze byc dobry w Excelu po polsku a nic nie kumac po angielsku i co wtedy? po ikonkach bedzie dochodzil czy uzywal google translate przed kazdym kliknieciem?
banita pisze:sa rozne przypadki ... i nie przsesadzaj z tymi spolszczeniami - co kazda polska firma ma kupowac anglojezyczne oprogramowanie? prosze cie
banita pisze:w 99% jak ktos pracuje w "polskiej" korporacji to sie nie bedzie przenosil na emigracje robic za murzyna
w 99% Pani Krysia i Pan Zdzichu z Szmatex Sp zoo ktorzy sa grupa z ktorej wyjedzie statystycznie najwiecej osob robia na polskim nielegalnym excelu
w 99% studenci ktorzy cos tam lizneli excela na studiach tez pracowali na polskiej wersji bo po cholere polskiej szkole angielska
zejdz na ziemie userku bo plywasz w oblokach
banita pisze:podziel sie ze sluchaczami adresem swojego dilera ... widac ze dobry ma towar
skonczyles polska uczelnie ktora leciala na angielskim piracie offica i od razu wyjechales za granice? tyle wiiesz o realiach?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 10 gości