O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
tomis
Gastarbeiter

jak najtaniej podrozowac???

Postautor: tomis » 03 gru 2007 17:47

witam, mieszkam powiedzmy miedzy strefa 3 a 4 ta, mieszakam w 4 sterfie a chce dojechac do 4( jedna stacja-codzienie), moge jechac pociagiem lub autobusem, jaki najlepiej kupic bilet jak wyjdzie najtaniej,jezdze do pracy od pon do piatku, czy sa trawelki od pon do piatku? a slyszelm cos o oysterkach ktore sa na autobus na tydzien ,poradzcie cos tegie glowy jaka opcja najtansza - dodam ze dzienie 4 razy musze kursowac- a moze najlpeij rower......:lol:

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 03 gru 2007 18:15

jedna stacja i masz taki problem ? jasne ze rower albo na piechote, tanio i zdrowo

mówcie_mi_255
Emigrant

Postautor: mówcie_mi_255 » 04 gru 2007 11:58

jedna stacja? piechta, chyba że kawałek to bym się nie zastanawiał z lenistwa kupiłbym za 60 funia rower, ja dawniej z II strefu do centrum jechałem do pracy na rowerku, co zabierało mi 14-20 minut, autobusem nie szło szybciej niż godzinę, kombinacja pociagu i autobusu skracała albo nie czas do godziny, rower poza motorkiem to najlepszy sposób podróżowania w Londynie!! no chyba że ktoś ma cały Londyn do przejechania.

Wróć do „Hyde Park”