O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
banita
Rezydent
Posty: 7320
Rejestracja: 31 sie 2007 07:34

Postautor: banita » 21 kwie 2011 16:02

aina24 pisze:- nie mowilam nic o sciaganiu na dyskietke, przeczynaj moja wypowiedz zanim zaczniesz odpisywac.


Chuck przestan :lol:

aina24 pisze:- powierzchownie widze, ze bzdury albo nie na temat


oh yeah :roll:

aina24 pisze:- nadmiar programow spowalnia komputer.


oh yes :lol:

aina24 pisze:- zrobienie back up przywroci wszystko co zostalo usuniete,


a czy jak czego nie bylo to to tez bedzie :?: :lol:

aina24 pisze:- a nie czytam postow bo w polskiech holocie irytuje mnie to,


WTF :evil: polko :?:

aina24 pisze:chcialam do reperacji niesc a potem kolega przyszedl i zrobil 3 back up a ja sobie m jak milosc w tym czasie obejrzalam


calosc powyzsza pochodzi widac z jakiego odcinka m jak milosc - taki pol godzinny kurs informatyczy braci mroczkow :lol:

3 backup zrobil ... oh really?

aina24 pisze:wesolego alleluja
:)


wzajemnie, moze spotkamy sie przy jajku :wink: :lol: :lol:

maya
Rezydent
Posty: 1120
Rejestracja: 28 wrz 2007 11:57
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 21 kwie 2011 18:41

Powiem ci szczerze, że ciężko mi to rozkminić. Wygoglować też nie za bardzo się dało. Grafika to przeważnie najgorsza rzecz do ogarnięcia w tym wszystkim. Często trzeba sie dużo naklikać, żeby wszystko hulało jak należy.

W panelu Nvidia spróbuj wybrać opcje zaawansowane i tam pogrzebać.
Może da się ustawić 'Primary Display' w Display Properties
Obrazek
Nie chcę być złym prorokiem ale mogła się usmażyć przy podłączaniu.
Imo podrzuć ją do kogoś, żeby sprawdził.

mamatatacorkasyn
Gastarbeiter
Posty: 11
Rejestracja: 28 cze 2010 20:47

Postautor: mamatatacorkasyn » 22 kwie 2011 14:10

Całkiem poważnie.

Wkładasz płytkę z systemem do kieszeni kompa, wchodzisz Start > uruchom > wklejasz sfc /scannow i zatwierdzasz.
Pliki , które zostały uszkodzone lub usunięte z systemu zostaną zainstalowane, nadpisane.
Nic w przyrodzie nie ginie.
Mozna tez skorzystać z Konsoli Odzyskiwania Systemu.

aina24
Rezydent
Posty: 2992
Rejestracja: 29 sty 2010 15:34

Postautor: aina24 » 25 kwie 2011 19:46

banita pisze:

aina24 pisze:- a nie czytam postow bo w polskiech holocie irytuje mnie to,


WTF :evil: polko :?:



a jakze- polkam,


a co do reszty to ... com napisala tom napisala i prawdem napisala 8)

veda
Emigrant
Posty: 159
Rejestracja: 15 lis 2008 22:17

Postautor: veda » 25 kwie 2011 21:57

biorac pod uwage wielkanocna przerwe DZIEKI all! udalo mi sie jedynie przeinstalowac system bo tyle to potrafie. kompik chodzi ale dyszy jak nie wiem co... chyba poprostu czas na zmiane, a ja taka przywiazana do niego jestem buuuu

btw. mam nadzieje, ze jajeczkowe swieta wszystkim minely milo i przyjemnie!:)

banita
Rezydent
Posty: 7320
Rejestracja: 31 sie 2007 07:34

Postautor: banita » 03 maja 2011 15:16

maya sprobowalem wszystkiego i zostaje mi tylko opcja "jak ja q... zmusic zeby wyswietlala na monitor z drugiego gniazda DVI" :?: albo nowa karta :evil:

maya
Rezydent
Posty: 1120
Rejestracja: 28 wrz 2007 11:57
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 03 maja 2011 16:03

Jaki model masz dokładnie ? Możesz użyć: http://www.piriform.com/speccy
albo: http://www.techpowerup.com/downloads/19 ... 0.5.3.html

Bo kwestia jest jeszcze tego typu, że DVI występuje w kilku 'wariantach'
dvi-i, dvi-d, dvi-a
patrz: http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface

I tu może być nie halo. ?

banita
Rezydent
Posty: 7320
Rejestracja: 31 sie 2007 07:34

Postautor: banita » 06 maja 2011 11:18

sprawdzic jeszcze nie sprawdzilem bo jakos mi sie w domu nie chce :) ale ...

teraz dam ci zagwostke :)

kupilem drugi kabel DVI-HDMI z mysla ze moze "oszukam" jedze i jakos bede wyswietlam z 2 DVI i dopiero zaczely sie cyrki

DVI 1 - monitor + DVI 2 - TV - komp sie nie uruchamia - staje jakby bo ekranie Dell bla bla bla

DVI 1 - TV na nowym kablu - kolory na tv sa ok
DVI 1 - TV na starym kablu - kolory na tv nie sa ok - kabel sprawdzony na innym kompie byl ok

jak w jakiejkolwiek konfiguracji podczepiam kabel pod 2 DVI to komp sie wiesza

tymi sposobami wykluczylem wszelkie usterki sprzetu i kabli !!!
aaaaaaaaaaaa

aina24
Rezydent
Posty: 2992
Rejestracja: 29 sty 2010 15:34

Postautor: aina24 » 06 maja 2011 18:48

no to dupa ten computer, nowy kup 8)

banita
Rezydent
Posty: 7320
Rejestracja: 31 sie 2007 07:34

Postautor: banita » 09 maja 2011 09:09

jak ci sie zarowka przepala to mieszkanie zmieniasz?


Wróć do „Hyde Park”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 7 gości