musze to wiedziec... na podstawie Twoich postow jestes poprostu z charakteru bardzo do kogos podobny i ciekawa jestem czy to z tym horoskopem to sie sprawdza, no bo jak np czytam swoj opis tzn ryby to wszystko sie zgadza o tu:
ok napisze... jak cie czytam to pare razy sie zastanawialam czy to przypadkiem nie moj chlop tak sobie konto tu zalozyl, normalnie te same dowcipy itp i tak teraz jestem ciekawa czy jestescie z pod tego samego zodiaku. Znajac mojego chlopa to wiem co by mi teraz odpowiedzial, wiec jeszcze raz ci napisze, ze ja cie ladnie bardzo o to prosze
Banita jest spod znaku świstaka. To oznacza, że trochę myśląc nie szanuje osób trochę nie myślących. Nie produkowałem się na tym portalu długo. Ale Ty, Aina stoisz w miejscu. Ni Ch... się nie rozwijasz.
Czy jest tu jeszcze Babcia? Oraz Blondie?
Czy znowu cytujący MarcFloyd oraz inne sfrustrowane Panie?
eech w sumie to do dupy ten horoskop.. moze i jestem romzntyczna ale tylko teraz jak sie zakochalam ale bez przesady no i nikt mnie nigdy nie wykorzystal napewno
banita pisze:gwarantuje ci aina ze ja to nie twoj chlopak
o ile mozna 40 letniego faceta chlopakiem nazwac..
a z ryb lubie najbardziej rypanie ...
jak tak jeszcze raz sie zastanawiam to chyba rzeczywiscie to ostatnie zdanie do mnie najbardziej pasuje, no to z namietnoscia... ja bym tak to nazwala a nie rypaniem [/quote]
blondynek pisze: moze to chodzi o to ze ja na szmacie jezdze:
o to o to... moze by sie tam jakas robota dla twojej telefonicznej kolezanki emigrantki znalazla?
lepsza robota- sprzatanie,
niz w tapczan i psiora baki puszczanie