O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
nawigator
Gastarbeiter

Manipulacje Gazety Wyborczej

Postautor: nawigator » 28 sty 2011 15:12

http://smolensk-2010.pl/2011-01-26-mani ... rczej.html

Ogolnie polecam ten portal wszystkim, glownie ludziom o otwartych umyslach, betonu jeden portal nie przebije. Potzrebny jest udar :roll:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 sty 2011 15:27

to co bedzie potrzebne zeby przebic sie przez manipulacje prezesa? od kiedy znowu idzie na prochy? wybory tuz tuz

juz nawet wasi koalicjanci w euro parlamencie sie boja waszego ekstremizmu wiec pora sie przepoczwazyc znowu w loveandpis - pisoff najlepiej

nawigator
Gastarbeiter

Postautor: nawigator » 28 sty 2011 15:40

Widze jak PiS jest zwalczany w mainstream mediach wiec cos jest na rzeczy.

http://www.youtube.com/watch?v=EOYMksrj ... re=related

Ja glosowalem na JKM bo niepodoba mi sie przymus skladek emerytalnych i podoba mi sie haslo "zlekwidujmy koryto to swinie same sie rozejda".
W drugie turze Kaczynski bo on tez ma duzo racji, tylko trzeba go wysluchac a nie wysluchiwac jego cytatow w gazetach jego przeciwnikow.

nawigator
Gastarbeiter

Postautor: nawigator » 28 sty 2011 15:43

Czemu Ci co popieraja platforme musza poslugiwac sie tak niewybrednym jezykiem, ulzyc sobie musisz bo masz zle? brak argumentow?
Dam Ci rade: Wycisz sie
:idea:

nawigator
Gastarbeiter

Postautor: nawigator » 28 sty 2011 15:46

Banito!
Sarkazmem glupoty nie zwalczysz. Potrzebny dobry przyklad. Sarkazm zaognia i karmi wlasne chore potrzeby.

nawigator
Gastarbeiter

Postautor: nawigator » 28 sty 2011 15:52

hmmm... a gdzie jest napisane ze mowie o Tobie. Ja pisze o tych co popieraja platforme:

Organ urbanowski, czyli tygodnik „NIE" opublikował sondę, w której biorą udział same tuzy salonu, zaczynając od Palikota, przez Kutza, Żakowskiego czy Najsztuba a kończąc na pośle Arłukowiczu.

Cóż, obecność tego ostatniego w tym gronie nieco mnie dziwi i zniesmacza, bo choć politycznie go odrzucam, to jednak jako człowiek, potrafił budzić moją sympatię. A pytanie w sondzie brzmiało: Jak skończy Jarosław Kaczyński? Pytanie, będące młynem na wodę wielu osób, których przy życiu, także tym politycznym, trzyma chyba jedynie nienawiść do oponentów, głównie wszystkiego co związane z Kaczyńskim.

Dlatego w sondzie mieliśmy tak górnolotne odpowiedzi jak: „Popełni samobójstwo" lub „Skończy jak jego brat". Cóż za poczucie humoru. W tym towarzystwie odpowiedź, że Kaczyński „skończy w szpitalu dla obłąkanych" jest nad wyraz wysublimowana i możliwie najdelikatniejsza. Cóż, wśród ślepców i jednooki jest królem.

Odpowiedzi godne ludzi pokroju Żakowskiego czy Najsztuba, udzielone na pytania godne urbanowskiego organu. Moje gratulacje, panowie. Sięgnęliście bruku, sięgając brukowca.

thorgal
Gastarbeiter

???

Postautor: thorgal » 28 sty 2011 16:04

blondynek
to do ciebie ... zastanawia mnie jedno, jakim jestes czlowiekiem.Jakie masz wartosci i czym sie kierujesz w zyciu. napewno nie jest to rozum wiec co?? Instynkt?? Napewno kiedys bedziesz chcial wrocic do polski , ktora juz jest rzadzona nie przez polakow tylko przez rosyjskich agentow.Czy ty sadzisz ze polska kiedykolwiek byla wolnym krajem?? Najwyzszy czas nauczyc sie historii. Dla mnie kolego jestes poprostu zalosny i zacznij czytac historie polski bo widze ze duzo opusciles w szkole.

thorgal
Gastarbeiter

mniej niz 0

Postautor: thorgal » 28 sty 2011 17:12

Wlasnie udowodniles jakim ZEREM jestes, a juz myslalem ze zablysniesz.....hahhahahahaha

nawigator
Gastarbeiter

Postautor: nawigator » 28 sty 2011 17:22

Przykro stwierdzic ze Polski juz prawie nie ma.

- Mamy nadrzedne prawo europejskie.
- Pozbawiani jestesmy wlasnosci w kazdej galezi przemyslu.
- Narod jest oglupiany (np. spozycie alkoholu dzisiaj jest wyzsze niz hitler chcial narzucic Polakom podczas okupacji)
- Cynizm wladzy to cecha charakterystyczna totalitaryzmu. W Polsce to sie da zauwazyc kazdego dnia.
- Demoralizacja, destabilizacja, kryzys a pozniej juz tylko inwazja lub wojna domowa, a pozniej juz tylko stabilizacja przy pomocy swoich ludzi - tak podbijalo kraje ZSRR i to dziala do dzis.
Przykro. Patrioci laczcie sie przeciwko szalejacemu zdziczeniu obyczajow. Ratujmy Polske, przynajmnie to co z niej zostalo.
Ludzi otworzcie oczy.

Mam tu ciekway filmik pokzujacy pewne mechnizmy, co prawda nie na przykladzie Polski ale bardzo ciekawe:

http://www.youtube.com/watch?v=KfwM4W96 ... re=related

tattooart
Emigrant

Postautor: tattooart » 28 sty 2011 17:38

Kazde grabie grabia do siebie, ot co. Nie ufam zadnej stronie naszego politycznego zycia, zadnej. I nijak sie to ma do moich zasad, czy tradycji.
Thorgal, nie wiem ile masz lat, ale rzeczywiscie, poczytaj troche, Polska pod presja Rosji niezmiennie trwala od lat i Rosja presjii zbyt latwo nie odpusci, czy taki czy inny polityk w Polsce bedzie rzadzil. Wlazenie w dupe USA tez jest niestety faktem, musze tez rozczarowac Ci, otoz Blondynek to kobieta, co latwo wychwycic z wypowiedzi.
Egzaltowanie sie ktorymkolwiek z naszych politykierow to pomylka, zaden z nich klasy meza stanu nie posiada, czy mial dziadka w Wehrmachcie, czy tate komucha. Wiec o co to bicie piany?
A skoro milosc wielka do braci zawsze dziewic jest kwestia zasad, to powodzenia, gdy przyjdzie samemu o sobie decydowac a kierunkowskaz jedynie slusznej partii zniknie w odchlani kolejnego politycznego gowna.

thorgal
Gastarbeiter

Postautor: thorgal » 28 sty 2011 18:33

Wiec dalej bedziemy twierdzic ze smolensk to byl przykry wypadek!! To byla wyjatkowa szansa dla Putina i jego bandy!!Wykorzystali to idealnie!!!!!!! Rzad zataja prawde , wszelkiego rodzaju medja przedstawiaja nam prawde wygodna dla rzadu tuskolandii.

Wróć do „Hyde Park”