O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
kaligula
Gastarbeiter

Ale urwał - Irena Magdalowic w Come dine with me

Postautor: kaligula » 02 sty 2011 20:52

odcinek Edinburgh i 2 czesc "kapusta":
http://www.seesaw.com/TV/Lifestyle/p-35430-Edinburgh

SKAD K... ONI WZIĘLI TĄ LASKE??

Irena Kapusta Magdalowic skompromitowala nas! Jakby już nie było innych dań do zrobienia niż kapusta! Ziemiory, miecho i kapusta podane oczywiscie razem do kupy na jednym talerzu. Do tego zupa - kapusniak. Jak w barze mlecznym. Czy już nie można było, przy odrobinie ogłady i polotu, wymyślić jakieś lekkie, pomysłowe danie, niekoniecznie będące: schabowym, bigosem, kapuśniakiem czy grochówką?

Czy tylko ja występując w "Come dine with me" chciałbym zapraszając znajomych na kolację postarać się stworzyć namiastkę eleganckiego klimatu z restauracji? A może wszyscy w Polsce do kolacji wpieprzamy ziemniaki zmieszane z kapusta prosto z koryta i po skończonej uczcie przeskakujemy przez ciupagę? Zabrakło tylko picia wódki ze szklanek i podpalania pie....

ŻENADA!!!

Niestety Irena Magdalowic aka Kapusta ostro krytykowala wszytskie pozostale kolacje tego odcinka zostajac zołzą programu. Moze jej kubki smakowe rozpoznaja tylko smak kapusty? Bo jak mozna krytykować najprostszy deser swiata Pana Cotta ?? it dazynt tejst kabycz?

i najlepszy moment Ireny Magdalowic aka Kapusta ze swoim okrzykiem "god blessed the queen" ep.45 gdzies kolo 12 min....

błagam - niech ktos zglosi sie do programu i to odkreci..

BosaStopa
Emigrant

Postautor: BosaStopa » 02 sty 2011 22:53

Hahahahaha, luudzie, troche luzu i humoru wam brakuje.
Obejrzalam program, usmialam sie do lez, to wygladalo jak ch...j a nie kupa na talerzu, ale smak sie liczy :lol:

Nie badzmy przewrazliwieni na swoim punkcie :shock:

Ostatnio ogladama z jedna laska, ktorej ciagle chcialo sie spac. Jak przyszla jej kolej na gotowanie to przespala, lol

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 02 sty 2011 23:35

bosa gary pozmywane? zmywak czysty? chybas zapiernicz w swieta miala w garach, w robocie, ze tak cie nie bylo.... :wink:

BosaStopa
Emigrant

Postautor: BosaStopa » 02 sty 2011 23:40

aina24 pisze:bosa gary pozmywane? zmywak czysty? chybas zapiernicz w swieta miala w garach, w robocie, ze tak cie nie bylo.... :wink:

Zacznij sobie nowy watek to ci opowiem wszystkie szczegoly, napiszesz o mnie ksiazke i przestaniesz sie powtarzac.

BosaStopa
Emigrant

Postautor: BosaStopa » 02 sty 2011 23:48

Kocham Cie Blondi :cmooookz:

BosaStopa
Emigrant

Postautor: BosaStopa » 03 sty 2011 00:35

Ogladam 5ty ostatni odcinek, jak narazie Polka wygrywa punktami :P

BosaStopa
Emigrant

Postautor: BosaStopa » 03 sty 2011 00:45

No i o co tyle krzyku, jednym punktme przegrala z Wlochem :lol:
Najzabawniejsze sa komentarze narratora :P

kozbierski
Troll

Postautor: kozbierski » 03 sty 2011 05:59

znałem kiedys podobną typiare, miedzy Polakami udawała że nie jest z Polski i gadała cały czas po angielsku i mówiła ze tylko kolorowi chłopcy ja interesują a póżniej patrze i w tej szmacianej gazecie dla budowlańców PE ona się wypowiada i to po polskiemu z polskim chopem :D

kozbierski
Troll

Postautor: kozbierski » 03 sty 2011 05:59

znałem kiedys podobną typiare, miedzy Polakami udawała że nie jest z Polski i gadała cały czas po angielsku i mówiła ze tylko kolorowi chłopcy ja interesują a póżniej patrze i w tej szmacianej gazecie dla budowlańców PE ona się wypowiada i to po polskiemu z polskim chopem :D

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 03 sty 2011 06:17

Nie ogladalam ale.. za MOICH czasow na kolacje w Polsce to sie kanapki jadlo.

Obiad byl kolo 2-3 po poludniu na 2 dania a jakze ale kolacja to byly kanapki, sniadanie zreszta tez.

Wiec sie cieszcie ze kanapek ze smalcem nie zaserwowala :lol:

Wróć do „Hyde Park”