O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
zaxoniec
Gastarbeiter
Posty: 72
Rejestracja: 19 gru 2010 16:19

Postautor: zaxoniec » 21 gru 2010 19:04

Hmm, troche bez sensu czepiac sie calego HTC tylko dlatego ze w twoim wyrwales gniazdo.

Serwisuje laptopy,komorki i wiem ze 3/4 problemow to "za duzo sily" Szczegolnie w weekendy.

darekzlondku
Emigrant
Posty: 858
Rejestracja: 15 paź 2007 23:09

Postautor: darekzlondku » 21 gru 2010 20:13

...zaxoniec:nie wiem JAK mozna wyrwac gniazdo (mini-usb) w HTC...
...wiem ze nie masz bladego pojecia o czym mowie...
btw
...HTC to slodki bajer z lipnym (zbyt) mini-usb...
...blondynek, dzieki za jedyna sensowna odpowiedz...

zaxoniec
Gastarbeiter
Posty: 72
Rejestracja: 19 gru 2010 16:19

Postautor: zaxoniec » 21 gru 2010 22:39

No , ja to naprawiam i tez nie wiem jak wy to robicie , ty wytzrzezwiales i dopiero byles zdziwiony ze dales rade , ale to 90 procent uszkodzen.

Usercostam
Rezydent
Posty: 5234
Rejestracja: 06 gru 2013 12:00

Postautor: Usercostam » 22 gru 2010 00:00

Jak gniazdko jeszcze jest, kup lutownice w maplinie (£10 z cyna) i sobie przylutuj, a pozostale £190 wydaj na dziwke i szampana

zaxoniec
Gastarbeiter
Posty: 72
Rejestracja: 19 gru 2010 16:19

Postautor: zaxoniec » 28 gru 2010 17:35

No w srodku, ale wtyczka dziala na zasadzie dzwigni, mala sila z zewnatrz a w srodku masakra, wyrwane czy obluzowane zlacza, moj chleb powszedni. Lupa, lutownica na gorace powietrze i naprawiamy.

mówcie_mi_255
Emigrant
Posty: 415
Rejestracja: 09 wrz 2007 07:58

Postautor: mówcie_mi_255 » 08 sty 2011 19:40

hm, dziwne rzeczy wyprawiają ludzie z telefonami,

mam dwa HTC HD2 i nokia E71 na wszystkich używam mini USB i wszytko gra od roku HTC i ponad 2 lata E71.
Rozumie że komuś może upaść, i potrzaskać szybkę, ale wyrwać "wydzwignić" :) usb? przecież podpina się telefon gdy ładujesz albo jako dostępowy ruter do netu wtedy ładnie sobie leży grzecznie.
BA! HTC HD2 może działać jako ruter bezprzewodowy wiec nawet podczas surfowania po necie nie musi być podpięty do kompa.

Na prawdę zero wyczucia :>
tym bardziej tacy to sami sobie na pewno nie naprawią bo przy tym to dopiero potrzebna jest precyzja, wyczucie i delikatność

no ale jak ktoś na co dzień młotem demolki robi to nie dla niego smartphon,

darekzlondku
Emigrant
Posty: 858
Rejestracja: 15 paź 2007 23:09

Postautor: darekzlondku » 08 sty 2011 22:31

...dziekuje bardzo posiadaczowi telefonow HTC HD2 i nokii E 71 za wyczerpujaca opinie, za inforamcje co mozna i czego nie mozna robic z gadzetem HTC, jest ona bardzo pomocna... choc nie wiem jeszcze do czego... a tym czasem zazdroszcze posiadania i umiejetnego uzytkowania az dwoch - ty chyba stereo rozmowy prowadzisz.... zawsze sie brzydzilem facetami co maja delikatne lapki, takie sledziowo-meduzowe ktore z wyczuciem, precyzja i delikatnoscia moga obsugiwac smartphona...

zaxoniec
Gastarbeiter
Posty: 72
Rejestracja: 19 gru 2010 16:19

Postautor: zaxoniec » 10 sty 2011 01:02

Czyli kupiles smartphona a lapy masz jak kowal w 17 wieku, no to tylko potwierdziles moja diagnoze, za duzo sily, za malo wyczucia.

banita
Rezydent
Posty: 7320
Rejestracja: 31 sie 2007 07:34

Postautor: banita » 10 sty 2011 09:56

Z tymi smartphonami to jest jak ze sportowymi autami u panow z malymi ptaszkami? Czegos brakuje? Telefon sluzy do dzwonienia :twisted:

marekleyton
Rezydent
Posty: 1165
Rejestracja: 23 lis 2010 08:38

Postautor: marekleyton » 10 sty 2011 10:37

dlatego polecam niezniszczalne i pełne wielu dodatków nokie...

ja jako prywatnego telefonu używam niezniszczalnej NOKI N95....

oprócz podstawowych funkcji ma wifi ...i zainstalowanego skype...wiec jak sami widzicie dzieki temu moge rozmawiac za darmo z znajomymi:)

banita
Rezydent
Posty: 7320
Rejestracja: 31 sie 2007 07:34

Postautor: banita » 10 sty 2011 10:50

wow super, i zeby skozystac z tych szaloych mozliwosci trzeba latac i szukac wi-fi? jakbys mieszkal w centrum to pewnie nie problem ale tam na boku to chyba ciezko? do tego normalnego czlekowi starcza te 500 czy 1000 minut z abonamentu wiec na co ci skype? a moze zeby dzwonic tanio do mamusi? bo jak tak to mi do tego ceglowka nie potrzebna a dzwonie za free bez skype

lalus
Gastarbeiter
Posty: 10
Rejestracja: 26 lis 2010 19:21

Postautor: lalus » 10 sty 2011 11:03

wyrwac gniazdko z fona ???? no tak polak potrafi he he

marekleyton
Rezydent
Posty: 1165
Rejestracja: 23 lis 2010 08:38

Postautor: marekleyton » 10 sty 2011 11:04

hahah nie , ale masz wiele racji...

ze skype w telefonie dzwonie do krajów spoza UE , do rodziny , w ciagu dnia..np jak jestem w pracy...

wifi działa..a niestety na słuzbowym kompie nei mam skype / ograniczenia/ , i moge pogadać sobie z kanadą czy nową zelandią

poza tym na tym moim zadupiu tez nie ma problemu z free public wifi...

natomiast do dzwonenia tu na wyspach racja..abonament wystarcza wzupełności...

a na korzysc nokii wpływa co ?

ano carl zaiss 5 Mpixela ,
gps no i jej wiekowa idiotoodporność :)

kaslawka
Rezydent
Posty: 1830
Rejestracja: 07 paź 2007 13:54

Postautor: kaslawka » 10 sty 2011 11:09

marekleyton pisze: no i jej wiekowa idiotoodporność :)


nie zgadzam sie Mareczku....wrzucilam moja Nokie do kibla i juz w wersji poprzedniej wyplynac nie chciala... :lol: :lol:


Wróć do „Hyde Park”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 16 gości