np ide na przeciw i wpatruja sie we mnie w twarz a potem na ubrania.. Anglicy tak nie maja patrza albo w dol albo przed siebie nie na ludzi. Pewnie  jak sam jestes polakiem to wydaje Ci sie to normalne, ale np mnie to strasznie irytuje. Bedac kilka razy w polsce tez to zauwazylam. Nic nie sugieruje poprostu podaje rozwiazanie. Wez sobie ksiazke czy sluchawki nie rozgladaj sie po ludziach bo to wkurzajace. Moze na nich zerknales kilka razy i dlatego Cie zaczeli zaczepiac. Czesto wracam pieszo do domu i mnie nikt nie zaczepia
  np ide na przeciw i wpatruja sie we mnie w twarz a potem na ubrania.. Anglicy tak nie maja patrza albo w dol albo przed siebie nie na ludzi. Pewnie  jak sam jestes polakiem to wydaje Ci sie to normalne, ale np mnie to strasznie irytuje. Bedac kilka razy w polsce tez to zauwazylam. Nic nie sugieruje poprostu podaje rozwiazanie. Wez sobie ksiazke czy sluchawki nie rozgladaj sie po ludziach bo to wkurzajace. Moze na nich zerknales kilka razy i dlatego Cie zaczeli zaczepiac. Czesto wracam pieszo do domu i mnie nikt nie zaczepia  czasem zerkna i sie usmiecha ale nic wulgarnego
 czasem zerkna i sie usmiecha ale nic wulgarnego  warto nad tym pomyslec i think...
  warto nad tym pomyslec i think...Ludzie na stacji nie zereagowali,jakby ich to nie dotyczylo.
Powiem jedno.jakby to bylo w polsce to juz bez zebow by chodzili.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 43 gości