O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
rysiek75
Gastarbeiter

ROWER- JAKI KUPIĆ???

Postautor: rysiek75 » 04 cze 2009 23:04

cHCĘ KUPIĆ SOBIE ROWER,ALE MAM DYLEMAT KTÓRY: Felt Q520 czy Specialized Hardrock Sport Disc.Może ktoś mi doradzi???Szukam roweru do kwoty 350 F. :?: :shock: :?: [/b]

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 04 cze 2009 23:23

A ja sie zapytam jak tutaj z rowerami jest...
trzeba miec jakies prawko ?
czy trzeba jezdzic po ulicach ?
nie ukrywam ze mam troche traume jeszcze z Polski... jechalem szosa ze znajomymi i tir nas zepchnal do rowu... musielismy reanimowac kolezanke... ble... od tamtej pory jezdzilem tylko po chodnikach.

71jkc
Rezydent

Postautor: 71jkc » 05 cze 2009 13:39

ZADNEGO prawka nie potrzeba .Po chodnikach nie wolno jezdzic ale sa czesto wydzielone czesci gdzie mozesz> trudno ich nie poznac bo sa pokryte zazwyczaj zielonym albo brazowym asfaltem z namalowanym rowerem( NA ULICACH PODOBNIE ALE TO NIE GWARANTUJE CI ZADNEGO BEZPIECZENSTWA) ! Poza zakupem ROWERU potrzebny ci "kask" na glowe i hi-vi kapotka i duzo ostroznosci bo kolizji z rowerzystami jest przerazajaco duzo . Nie zapomnij o zabezpieczeniu bo czym drozszy rower kupisz tym bardziej atrakcyjny dla zlodziei, opwodzenia , ODWAZNY JESTES !

Wróć do „Hyde Park”