O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
user2104997
Gastarbeiter

Blask fleszy, chroniony konwoj, smiglowce i caly ten zgielk

Postautor: user2104997 » 16 paź 2008 20:23

Witam wszystkich serdecznie,
Niestety po wielu probach u wielu zrodel nie udalo skompletowac infomacji w kwestii mnie interesujacej wiec postanowilem zapytac tutaj:

Czy ktos z Was pracuje lub nawet lepiej, prowadzi wlasna dzialanosc w sektorze ochrony VIPow, ich transportu, konwojowania, zabezpieczenia? Czy ktos z Was jest licencjonowany na transport i przewozy tego typu? Czy ktos tutaj robi wiecej niz transfery na lotniska? (mowie oczywiscie o ludziach pracujacych lub prowadzacych firmy legalnie, bez lewizny odstawianej w "pseudo-taksowkach" bez licencji wozacych ludzi na lotniska).

A moze nawet lepiej - sa tu ludzie dzialajacy w tej branzy a bedacy przy okazji ex-czlonkami sil specjalnych lub elitarnych polskich jednostek wojskowych?

Wiem, ze jest tu troche takich ludzi, baa chronimy i wozimy nawet wwielkie nazwiska i polski orzel owiany jest w tej sferze doskonala legenda :) :) :) :) ale wciaz wiem za malo wiec pytam. bede zobowiazany za informacje.

Dla precyzji - nie pytalem o doormanow w klubach (SIA) lub kierowcow mini-cab'ow. Chodzi mi o cos wiecej, fachowcow w branzy konwojowania, ochrony osobistej z najwyzszej polki itp, itd..
Dzieki

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 16 paź 2008 22:05

Sprecyzuj wymagania, może znajdę Ci kogoś. Specjalistę od CP i RST mogę załatwić od ręki :)

user2104997
Gastarbeiter

Postautor: user2104997 » 16 paź 2008 22:15

He he, w CP to ja po czesci siedze po uszy. I raczej nie szukam uslugodawcow a... kolegow po fachu swiadczacych te uslugi tutaj dla wiekszy nazwisk i firm :) ciezko nam sie znalezc bo poza kontaktami personalnymi jestesmy "zbyt tajni" :) :)
Znalazlem juz troszke naszych i poza kilkoma matolami reszta to przyzwoite chlopaki po "dobrej szkole". Wiec szukam wiecej :)

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 16 paź 2008 22:23

A skoro tak ogólnie to raczej podać namiarów dokładniejszych nie mogę ;) Ale znam parę osób, które robiły w Dynacorp czy Titan Security. Jednak nie sądzę, abyście mieli wspólnych znajomych :D Sądziłem, że raczej potrzebujesz kontaktu w określonym celu.

user2104997
Gastarbeiter

Postautor: user2104997 » 16 paź 2008 22:34

Tak czy owak dziekuje. A cel jest taki, zeby ktoregos dnia zebrac sie razem w jedna mila gromadke specow i zaczac zarabiac pieniadze razem. Ta branza jest specyficzna i jak sam widzisz ciezko sie znalezc jesli to nie konkretna robota czy zlecenie :) pozdrawiam

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 16 paź 2008 22:50

Roboty jest mnóstwo, tylko nie każdemu się chce siedzieć np w Afryce, czy Wenezueli :) A pomysł z firmą? Ktoś już to przerabiał - zwinął biznes i wrócił do Afryki zarabiać na przewrotach ;)

Wróć do „Hyde Park”