O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
kudlatytyp
Gastarbeiter

Hyde Park

Postautor: kudlatytyp » 10 sie 2008 23:14

Co by nie było jestem już tutaj kilka lat i sam nie wiem co się dzieje ale kiedyś portale tętniły życiem, ludzie rozpychali się łokciami dając nowe posty. Oczywiście troliki sypały z rękawa własne mało mądre wypowiedzi tylko po to by zabłysnąć na tą jedna chwile. Co by tu nie pisać ile by nie dać od siebie to już nie ten sam londynek to już nie ta sama emigracja. Dziś mądrzejsza ,bardziej wyrafinowana inaczej widząca funta co leci na lep wypychając z uk tych co przyszli zarobić a nie tylko żyć lub uciekać od starego życia. Tak, stare życie. Wielu z was takie posiada stało się na tyle mało wygodne że ten kraj daje wam tą odrobinę radości zwaną waszym domem a tak naprawdę jest tylko ucieczką od czegoś co i tak przyjdzie. Osobiście zapomniałem już własnej tożsamości albo tylko się bronie przed wspomnieniami czy mało wygodnym myśleniem że zmienię to naprawie i może zacznę się pakować by wracać. Postanowiłem się zalogować bo stara nazwa użytkownika jest mało wymowna a i postów z przed kilku lat już nie ma. Dawno mnie tu nie było piszącego i czytającego. Tak drodzy użytkownicy londynka.net ,historia jest w was .Każdy posiada własną opowieść początku waszej drogi w uk a właśnie ta witryna wyznaczała wam drogę do pracy czy pokoju a nawet nie jeden z was poznał tu wspaniałych ludzi czy wroga co do dziś siedzi wam w pamięci oby już nigdy się nie zdarzyło co było. Postanowiłem napisać bo może i wy macie coś ciekawego ,coś własnego co sprawi uśmiech na naszych twarzach przypomni ludzi może stare posty albo tylko wprowadzi w zadumę.

Wróć do „Hyde Park”